.

.

New
Детска присыпка Dukal. 14 унции органична бебешка пудра от царевично нишесте. Детска присыпка без талк. Нежна детска присыпка. Предотвратява появата на обриви и абсорб

Детска присыпка Dukal. 14 унции органична бебешка пудра от царевично нишесте. Детска присыпка без талк. Нежна детска присыпка. Предотвратява появата на обриви и абсорбира влагата. Алое вера и витамин е. Хипоалергичен.

BGN 1.67

Налично
Налично

Тези прах често се използва за профилактика или лечение на обриви на попках бебета и в областта на гениталиитеПрисыпка за детски памперси 14 грама.Сладък детски модел прави тази присыпку идеален подарък за младите майки!ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ : В детската присыпку се предлага 100% удовлетвореност гаранция., Отлично се съчетава с плат подгузниками.Възрастни мъже и жени също могат да нанесат детска присыпку на други части от тялото си, за да успокои обрив или облекчаване на триене на кожата.Жени обикновено са тези прахове в своите полови органи, за да се намали женски аромат.Предотвратява обветривание от влага и успокоява зачервяване.Царевично нишесте осигурява успокояваща защита на чувствителна кожа на вашето бебе.ПРИЛОЖЕНИЕ : Той абсорбира влагата и намалява триенето на кожата на кожата, което може да помогне за предотвратяване на обриви. Детска присыпка от нишесте успокоява кожата на детето и му позволява да се чувстват комфортно.Клинично доказано, че тази гипоаллергенная присыпка е безопасна, ефективна и не предизвиква дразнене на нежната кожа на бебето.Ако не сте напълно доволни от продукт, можете да получите парите си обратно!.ДЕТСКА ПРИСЫПКА ЗА НЕЖНА КОЖА на 14 унции : Нежна, богата на хранителни вещества присыпка, която наистина полезни за вашата кожа!Прах от чисто царевично нишесте премиум-клас USP съдържа успокояващо алое вера и витамин е.Пудра на прах без талк на прах, която не съдържа ароматизатори, нетоксична, 100% естествен и сертифицирани от USDA като органичен. Брой : 1 бр в опаковка.Царевично нишесте - това е влагопоглощающий, дезодорирующий съставка на нашата бебешка пудра.СЪЗДАДЕН ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА, РАЗДРАЗНЕНА КОЖА : Прах за кожата, съдържащ нежни хранителни съставки, идеален за суха, напукана или наранена кожа.Присыпка без талк на прах нежно и грижливо отговорност на кожата на вашето бебе.Този натурален грижи за детето, осигурява нежна комфорт и успокояващо действие при опрелостях, а също така помага да се абсорбира влагата след къпане.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория