.

.

New
Голяма Кошница за дрехи, Сгъваема Кошница за дрехи с Дръжки, Сгъваема Чанта за Дрехи, Складное Кофа за Пране в Спалнята, За съхранение на играчки в Общежитието, Анан?

Голяма Кошница за дрехи, Сгъваема Кошница за дрехи с Дръжки, Сгъваема Чанта за Дрехи, Складное Кофа за Пране в Спалнята, За съхранение на играчки в Общежитието, Ананас

BGN 17.32

Налично
Налично

Не използвайте пералната машина за почистване на чанти, това може да навреди на водонепроницаемое покритиеДебели дизайн го прави по-удобен по време на транспортирането.водицата и подвижна люлькам той може да стои изправено, без повече досадни падения!4 вградени конзола, предоставя добра поддръжка на четирите страни, както добре скроенная конструкция удължава живота на вашата кошница.Добре обмислена конструкция удължава живота на вашата кошница.Сгъване на количката за дрехи да носите със себе си, когато пътувате до пътуването / за пазар / на пикник, а също така тя заема малко място, когато не се използва. ? Лесно да носите със себе си, когато пътувате до пътуването / за пазар / на пикник, а също така заема по-малко място, когато не се използва. Мешалка за дрехи Предимства на продукта : ¡ï Висококачествен водоустойчив плат. сверхлегкая кошница за дрехи позволява лесно да прехвърляте го в пералнята и обратно.¡* Здрава метална рамка. сверхлегкая кошница за дрехи позволява лесно да прехвърляте го в пералнята и обратно.Технически характеристики : -Материал : водоустойчив плат Оксфорд 300 D PVC. лесно става : благодарение на м.¡* Се сгъва и заема малко място?Бързо се сгъва.Можете да регулирате дръжката в зависимост от вашите нужди.МНОГОФУНКЦИОНАЛНА КОШНИЦА за дрехи : един добър избор за събиране на дрехи, привеждане в ред на дрехи и пералня или за съхранение на детски играчки, книги, cd-та, дрехи, бельо.ИДЕАЛЕН подарък : Практическа и креативна идея за подарък на мама, съпруга, приятелка, съпруга, приятел, колега, приятел или на себе си за Коледа или други празници, които правят ежедневно пране на дрехите са по-поносимо.Кошница за дрехи, подходящи за общежития колежи, спални, кемперов, апартаменти, престой в хотел, детска ясла, битови помещения и пазаруване, пътуване в стая в общежитието на първа необходимост за къмпинг.ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ и ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ : 19,3x11,8x15,9 инча / 49x30x40,5 см кош за бельо отвън е изработен от плътен оксфордския PVC материал 300 D (не се скъса). Повърхността е покрита с плат PVC, което го прави коша за пране изключително водоустойчив.Сгъване на количката за дрехи да носите със себе си, когато пътувате до пътуването / за пазар / на пикник, а също така тя заема малко място, когато не се използва.ПРЕНОСИМ И СГЪВАЕМА ЧАНТА за ДРЕХИ : С подвижни скоби.ИДЕАЛЕН подарък : Практическа и креативна идея за подарък на мама, съпруга, приятелка, съпруга, приятел, колега, приятел или на себе си за Коледа или други празници, които правят ежедневно пране на дрехите са по-поносимо.Изработен от горен метален материал, той придава на дупката кошници за бельо добра форма.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория