.

.

New
Ден на Свети Валентин Джуджетата Сив, Кошница За Дрехи, Сгъваема Голяма Кошница За Дрехи Детска Кошница За Съхранение с Дръжка за Детска Стая Спалня Общежитието Ба?

Ден на Свети Валентин Джуджетата Сив, Кошница За Дрехи, Сгъваема Голяма Кошница За Дрехи Детска Кошница За Съхранение с Дръжка за Детска Стая Спалня Общежитието Баня

BGN 0.33

Налично
Налично

Топли съвети : Машинно пране не разрешено, се препоръчва частична ръчно пранеПодходящи сцени : Тази кошница за съхранение може да се побере в пералня, баня и спалня за съхраняване на мръсно бельо; също така може да се побере в кабинета за временно съхранение на книги; тя също така може да се постави при деца за съхранение на играчки кукли и т.Технически характеристики на Продукта1.Може да се използва като практичен и красив подарък за майки, приятелки и приятели, които се преместват в нов дом, или за децата си, за да практикуват своите умения, за да се почисти. Топло забележка : за удобство на логистика и транспорт, след сгъване и транспортиране ви може да се появи заломы, и вие ще усетите малка миризма, след напускането на завода в рамките на 3-5 часа, защото заломы и миризмата ще изчезне, моля, купи с увереност!И накрая, какви са ползите от избора на тази кошница за дрехи?1. Подходяща сцена : Тази кошница за съхранение може да се побере в пералнята, банята, спалнята, за настаняване на мръсни дрехи, която е выстирана; също така може да се побере в кабинета за временно съхранение на книги; тя също така може да поставите в детската стая за съхранение на играчки-кукли и т. Той е изработен от здрав плат Оксфорд, е лек, водоустойчив и дълготраен експлоатационен живот. Сгъваема многофункционална конструкция улеснява съхранението му. Материал : Здрава и дебела Оксфорд плат (100% полиэфирное влакна) и полиетиленово основа отдолу.При използване може да се разклати и да поставите там, където това е необходимо. предпазни Мерки 1.Когато трябва ще го измие, ще можете веднага да гривна и го отнесе, не пренасочване на дрехи.Оксфорд плат (100% полиэфирное влакна). Размер : 12,6 x 11 x 22,7 инча; Тегло : 1,25 кг.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, нашата услуга за поддръжка на клиенти ще отговори на вашите въпроси в рамките на 24 часа!.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория