.

.

New
Малко Утюжок за изправяне на къса коса, 1/2-Инчов Мини-Пътен Изправяне на Коса, Преносим Изправяне на коса за мъже или жени, розово и синьо (2 опаковки)

Малко Утюжок за изправяне на къса коса, 1/2-Инчов Мини-Пътен Изправяне на Коса, Преносим Изправяне на коса за мъже или жени, розово и синьо (2 опаковки)

BGN 3.33

Налично
Налично

Мини-утюжок за пътуване с двойно напрежение 100-240 По - най-добрият спътник за международни пътувания 【Малки утюжки за къса коса】 Малък токоизправител Vin Bee 0.Мини-утюжок за коса, която е идеална за полагане на къса коса, бретон, бровки, а също така е идеален за мъже, коса и брада. 【Мини-утюжок за къса коса】мини-утюжок Vin Bee с тънка плоча 1/2 инча лесно може да стигне до корените на косата, което е идеално за полагане на къса коса, бретон, ръбове, а също така е идеален за мъже, коса и брада. портативен размер от 7,9 инча може лесно да се опаковат в чанта или пътен куфар, запазете красотата си, където и да отидете.Материал : легирана с метал, керамика, пластмаса.Можете да използвате плойку mini маша или преса къса коса в задната част на главата си и да се използват за създаване на свободни плажни вълни.【Мини-утюжок за къса коса】мини-утюжок Vin Bee с тънка плоча 1/2 инча лесно може да стигне до корените на косата, което е идеално за полагане на къса коса, бретон, ръбове, а също така е идеален за мъже, коса и брада. Размер : 7,9x0,75 инча/20x1,9 виж на Помещение включва : 2 * Мини-утюжок + 1 * Преходна розетка. 【Тънки плочи с керамично покритие】 Изглаждане на отворени кутикулата на косата, се държат в тях собствени естествени масла и влага, правят коса не е къдрава и гладка, предпазва косата от отопление. 【Тънки плочи с керамично покритие】 Изглаждане на отворени кутикулата на косата, се държат в тях собствени естествени масла и влага, правят коса не е къдрава и гладка, предпазва косата от отопление.Мини-утюжок Vin Bee чудесно за прическа каре, бретон, рамкиране на лицето, тънка коса или "pixie". 【Портативен размер за пътуване】 мини-утюжок Vin Bee за пътуване с двойно напрежение 100-240 По-най-добрият спътник за международни пътувания.

Подробности

Material:
Alloy metal, Ceramic, Plastic Color
Новинка

Подобни продукти в категория