.

.

New
Водоустойчив Престилка Homsolver, 35 Сверхпрочный Гума Винил Престилка За Миене на съдове, Лабораторни Индустриален Химически Престилка на Касапин, Престилка За Миене ?

Водоустойчив Престилка Homsolver, 35 Сверхпрочный Гума Винил Престилка За Миене на съдове, Лабораторни Индустриален Химически Престилка на Касапин, Престилка За Миене на съдове

BGN 2.67

Налично
Налично

Това е наистина чудесен гумена престилка за миене на съдове за мъже и жениТова е наистина чудесен гумена престилка за миене на съдове за мъже и жени.Закопчалката на ключалката.Дебела и мека подплата за удар колан осигурява по-голям комфорт при продължителна работа в лаборатория, при миене на съдове, при производството на химикали и рязане на месо. ✔【Дишащи И удобни】 : Този непромокаема престилка лесно се побира с помощта на нашата удобна престилка, произведен от висококачествена еластична тъкан, деликатно шелковистого и дишащ материал.Можете да се извлече максимална полза от една престилка, без да се притеснявате за това, че го рушат.Лесен за почистване, просто използвайте хавлиена кърпа, за да избършете петната от повърхността.Той отблъсква масло и всички течности, за предотвратяване на петна или избледняване престилка.Можете да се извлече максимална полза от една престилка, без да се притеснявате за това, че го рушат.Лесен за почистване, просто използвайте хавлиена кърпа, за да избършете петната от повърхността.Той отблъсква масло и всички течности, за предотвратяване на петна или избледняване престилка. ✔【Универсален престилка】 : Престилка е изработена от здрав и водоустойчив винил кожа, тези разнообразни престилки може да се използва за защита от замърсяване на дрехите по време на миене, рязане на месо, лабораторна, химическа работа, готвене, почистване, грижи за домашните любимци, градинарство и т.Дебела и мека подплата за удар колан осигурява по-голям комфорт при продължителна работа в лаборатория, при миене на съдове, при производството на химикали и рязане на месо.Само ръчно пране. ✔【ПРЕМИУМ ЗАЩИТА от ТЕЧНОСТИ и масла】 : Лек и удобен материал, устойчив на въздействието на масла и течности. ✔【РАБОТА или ДОГОВОР с нас 】 : Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор в най-кратки срокове. ✔【РАБОТА или ДОГОВОР с нас 】 : Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор в най-кратки срокове. ✔【Един размер подходящ за ВСИЧКИ】 : При дължина 35 см или малко по-2,95 фута и ширина 28 инча, тази престилка е подходящ за малки и големи телосложений и всичко, което се намира между тях.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория