.

.

New
Homoyoyo Дебела прежда за плетене на Плетене прежди Меки Памучни конци за плетене на една кука в памучна прежда за кухненски кърпи / хавлии Правилна Текстурирани прежд?

Homoyoyo Дебела прежда за плетене на Плетене прежди Меки Памучни конци за плетене на една кука в памучна прежда за кухненски кърпи / хавлии Правилна Текстурирани прежди Мека прежди Памучни прежди за плетене, Аксесоари

BGN 53.89

Налично
Налично

ПАМУЧНИ ПРЕЖДИ - тази памучен риболов линия подходящ за тепане игла, мокро сплъстяване, тъкачество и много другиПРЕЖДИ за ОДЕЯЛА - кашмир за грижа за кожата, млечен памук, супер мека, топла и приятна на допир. - Грижа за кожата кашмир, млечен памук, супер мека, топла и приятна на допир прежда за плетене на една кука.ОБЕМНА ПРЕЖДА - Цвят прежда : светло синьо.КОСМАТИ ПРЕЖДА - приятна на допир - най-добрата характеристика на памучна прежда. - Материал : Памучни прежди от млечната вълна за плетене на една кука - Машинно пране и изсушаване, не белина, не желязо, обикновена сушене в пералня, химическо чистене е супер насипни прежда. - Размер : 2 прежда за плетене. - за тепане игла, мокро сплъстяване, тъкане и други видове прежди.мека Можете да направите своя собствена пуловер или капачката за любим човек като коледен подарък, че е от голямо значение.ПРЕЖДИ ЗА плетене на конус прежда : идеален за тепане игла, мокро сплъстяване, тъкачество и много други.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория