.

.

New
Homoyoyo Дебела прежда за плетене на Прежда за плетене на една кука Прежди за плетене с разминаване на Тънки Памучни конци за плетене на Памучни прежди за плетене на ед?

Homoyoyo Дебела прежда за плетене на Прежда за плетене на една кука Прежди за плетене с разминаване на Тънки Памучни конци за плетене на Памучни прежди за плетене на една кука Аксесоари за плетене Правилна Текстурирани

BGN 27.36

Налично
Налично

- Размер : памучни прежди 2 цвят на мляко - Машинно пране и подсушаване, да не се избелва, да не гали, за да изсъхне на пералната машина нормална, суха чиста пряжей за одеяла. - Цвят : златисто-черна прежда - Комплект от кашмир за грижа за кожата, млечен памук, супер мека, топла и удобна прежда.Пратката включва 1 х линия Памучни Особености -Материал : млечно-бяла вълнена прежда -усещане-най-добрата характеристика на памучна прежда red heart super saver yarn. - Можете да го използвате за направата на шапка, шал, обувки и така нататък за съхранение на прежди. Плътен прежди - Памучни прежди за плетене : Кашмир за грижа за кожата, млечен памук, супер мек, топъл и приятен на допир.ПРЕЖДА-Комплект за плетене на една кука за начинаещи, кашмир за грижа за кожата, млечен памук, супер мека, топла и удобна в ръката си. мека прежда- 【Широко приложение】Прежди за плетене на една кука е предназначена за тепане игли, мокро сплъстяване, тъкачество и много други.Можете да го използвате за направата на шапки, шалове, обувки и така нататък.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория