.

.

New
FAVOMOTO 2 бр. Вълнени Художествен Вязаный Пуловер от Мека Прежда, Преносими Ръчно Материали, Вълнена Кошница за пазаруване, Подаръци, Текстилен Шал, Мъниста, Прежди, Ча?

FAVOMOTO 2 бр. Вълнени Художествен Вязаный Пуловер от Мека Прежда, Преносими Ръчно Материали, Вълнена Кошница за пазаруване, Подаръци, Текстилен Шал, Мъниста, Прежди, Чанта, Плат за Занаяти, Тъкани и Аксесоари, Ръчно

BGN 33.56

Налично
Налично

Памучен конец, Тази вълнена прежда, изработена от материал, идеален за производство на пуловери, шапки, ръкавици, шалей, шалове и други аксесоари - Достатъчно, за тези памучни конци биха могли да отговорят на вашите различни нужди-в прежда за проекта за плетене на една кука.93inch Материали за плетене.Памучни шевни конци - отлични за производство на декоративни аксесоари, детски одеала, чорапи, vi, памучен конец - меки и удобни, да не дразнят кожата, лесна поддръжка. - Материал : Вълнена прежда, със собствените си ръце от вълнена прежда.Описание на продукт От памучни шевни конци Можете да шият свой собствен пуловер или шапки за любим човек като значим подарък.МАТЕРИАЛИ за ПЛЕТЕНЕ - Удобен и практичен плетени конци ще се превърне в отличен материал за изработка неща. - Е идеален за всички любители на ръкоделието, за да мине скучно време и практикуват преносими жици за плетене. - Можете свободно да се съкращава в съответствие с реалните нужди на плетиво, че е удобна и практична пряжей за плетене на шалове.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория