.

.

New
Amosfun Украсена с Превръзка на главата 4 бр. Коледни Превръзка на Главата elven шапка Ленти За Коса, Коледни Костюми, Аксесоари За Партита Подаръци, Дядо Шапка Превръзка ?

Amosfun Украсена с Превръзка на главата 4 бр. Коледни Превръзка на Главата elven шапка Ленти За Коса, Коледни Костюми, Аксесоари За Партита Подаръци, Дядо Шапка Превръзка На Главата

BGN 3.00

Налично
Налично

- Креативен подарък за вашия приятел, и семейства, за да им доставят по-голямо удоволствие и изненада- Размер : около 23x10,5x1 виж-В този комплект включва 4 бр.Изработен е от висококачествен материал, тя е лека, не избледняват и не се деформират.В комплекта са включени 4 обръч за коса.- Материал : плат.- Изработен е от висококачествен материал, тя е лека, не избледняват и не се деформират.Добавете незабравим момент, с помощта на тази перфектна лента за коса. панделка за коса с различен модел, еластични и очарователен, подходящ за костюмирани партита, карнавални, коледно парти и т.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата.Еластичната закопчалката.Тази привлекателна лентата за глава е изработена с хубав дизайн за индивидуална украса.След пускането на тази превръзка на главата си, вие ще бъдете най-привлекателен от всички възхищавах.Коледна творческа превръзка на главата с прекрасен лък и дизайн на шапки, панделки за коса, дизайн crown, шапки, подаръци за партита, украси.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория