.

.

New
Asekonc Дамски Шапка на Вещица за Хелоуин, Превръзка на Главата и 1 Чифт Дълги Шарени Чорапи, Чорапи до Коляното за парти на Хелоуин, Сувенири, Аксесоари, Cosplay Костюм (Лил

Asekonc Дамски Шапка на Вещица за Хелоуин, Превръзка на Главата и 1 Чифт Дълги Шарени Чорапи, Чорапи до Коляното за парти на Хелоуин, Сувенири, Аксесоари, Cosplay Костюм (Лилаво)

BGN 5.06

Налично
Налично

?【100% удовлетворенный услуги】 - Топло напомняне - Ние сме създавали нашите продукти са с най-голяма грижа и внимание към всеки детайл, за да ви осигури най-добри впечатленияПратката включва : 1 бр. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно. ?【Един размер подходящ за повечето】 Панделка за коса идва от един размер, но той може да се обърне на повечето хора, тъй като той е еластичен, не само за жените, но и за мъжете, децата и дори домашните животни. ?【Широко приложение】 Нашия набор от чалми на Хелоуин ще ви стане най-добрият избор за празнуване на Хелоуин, cosplay, на фестивалния прическа, училищни занимания, партита, фото снимки, подарък за рожден ден, изпълнения или просто за забавление и т. ?【Предпоставка включва】 1 бр. Измервания са направени на ръка, моля, обърнете се към крайния продукт. Може да има малка разлика в цвета се дължи на монитора на фотоапарата или на други фактори, моля, обърнете се към физическия елемент. превръзка на главата за шапка на вещица за Хелоуин, 1 чифт чорапи за Хелоуин, лилаво. ?【Един размер подходящ за повечето】 Панделка за коса идва от един размер, но той може да се обърне на повечето хора, тъй като той е еластичен, не само за жените, но и за мъжете, децата и дори домашните животни. ?【Добър материал】 прическа на Хелоуин е изработена от пластмаса и е обвит войлоком, удобен и траен в чорап.Топло забележка : 1.Дантелени ръкавици с дълги пръсти от дантела, секси и неповторим. превръзка на главата му като шапка на вещица за Хелоуин 1 чифт чорапи за Хелоуин Характеристики : Цвят : лилаво, черно Материал : пластмаса, нетканая плат Размер : Обръч : Около : Д * Ш : 15 * 13 cm (5,91 * 5,12 инча) Подходящ случай : Честването на Хелоуин, cosplay на фестивалния прическа, училищна дейност, парти, фотография, подарък за рожден ден, идея или просто за забавление.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория