.

.

New
Преносим Принтер Eschen и Гъвкави Пластмасови Подложки за Разделочных Дъски, Мини-Покет Безжични термични принтери Bluetooth с 6 Ролята на Хартия За печат, Комплект от 6 Цв?

Преносим Принтер Eschen и Гъвкави Пластмасови Подложки за Разделочных Дъски, Мини-Покет Безжични термични принтери Bluetooth с 6 Ролята на Хартия За печат, Комплект от 6 Цветни Разделочных Дъски

BGN 3.33

Налично
Налично

Изтеглете софтуера на принтера Включете Bluetooth принтер и мобилен телефон. ??【 ???????? ????? ??????? 】- Телефонен принтер с качество термопечатающей глава без мастило, дава ясна печат; стабилно качество на печат черно-бели изображения и текст с резолюция 203 dpi. ?Нескользящая текстурирани вафельная дръжка отдолу - предпазва от свличане на повечето плотове. ? КАК ДА СЕ ИЗПОЛЗВА? 1. ✅Технически характеристики на стоката✅ : -Размер : 37,5*30 см/14,7 * 11. ? ПРЕНОСИМ фото принтер. ??【 ?????? ???????? ???? ??????? 】- Мини преносим принтер, 4,3 х 3,1 х 1,4 инча, 160 г, може да се постави в джоб или чанта, компактен за носене; вградена акумулаторна батерия с капацитет 1000 mah позволява използването на джобен принтер в рамките на 6-8 часа или в режим на изчакване в продължение на една седмица, това е добър партньор ravel за запис на приятни спомени по всяко време и на всяко място. Изберете свързване на принтера с помощта на софтуер за мобилен телефон. ? ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ Размер на принтера : 4. ? ЛАПТОП - удобен за пътуване!Той е лек, а благодарение на голямата батерия можете да го вземете със себе си по всяко време и на всяко място. Забележка : Моля, печатайте ясни снимки; за поддържане на добри резултати печат, моля, не забравяйте редовно да се зарежда мини фотопринтер. Имате нужда от телефон с функция Bluetooth. Забележка : Моля, печатайте ясни снимки; за поддържане на добри резултати печат, моля, не забравяйте редовно да се зарежда мини фотопринтер. Можете да се насладите на печат без мастило. За да регистрирате своя акаунт. ??【???????? 6 големи дъски за рязане (червено, оранжево, жълто, зелено, синьо-лилаво), 11. ??【 ???????? ????? ??????? 】- Телефонен принтер с качество термопечатающей глава без мастило, дава ясна печат; стабилно качество на печат черно-бели изображения и текст с резолюция 203 dpi. ? СВЪРЗВАНЕ НА BLUETOOTH - бързо и лесно да свържете всеки смартфон за печат.8 инча -Цвят : червен оранжев жълт зелен син лилав -Тегло : 540 g ? Следпродажбено обслужване Eschen : Ако не сте доволни от получената пратката или са получили увредена пратка, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим това за вас в рамките на 24 часа?.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория