.

.

New
Принтер, мастилено-Струен принтер с Роликовым сензор Добър ефект за DIY (Кафе мастилницата)

Принтер, мастилено-Струен принтер с Роликовым сензор Добър ефект за DIY (Кафе мастилницата)

BGN 54.80

Налично
Налично

Отлични ефекти : Осигуряване на добра точност на цветовете, без отклонения, принтер и притежава висока точност, докато отговарят на всички ваши нужди в самостоятелна употребаЗабавно за печат с ръцете си : поддържа безплатен шаблон "Направи си сам", за отпечатване на материали, а яркостта и контрастът рисунки може да се регулира. Забавно за печат с ръцете си : поддържа безплатен шаблон САМ за печат на материали, а яркостта и контрастът модели може да се регулира. Лесен за работа : компактни размери осигурява удобство при употреба и переноске, мобилен принтер може да печата татуировки, модели, думи и така нататък.Приложими материали : Преносим принтер може да печата върху различни материали, като например тениски, холщовые чанти, чаши, преносими компютри книжки, стъкло и т.Приложими материали : Преносим принтер може да печата върху различни материали, като например тениски, холщовые чанти, чаши, преносими компютри книжки, стъкло и т.Параметри : Тип на продукта : Преносим принтер Капацитет на батерията : 1 х вградена литиева батерия 7,2 В, 1200 mah.Лесен за работа : Компактни размери осигурява удобство при употреба и переноске, мобилен принтер може да печата татуировки, модели, думи и така нататък. Идеален подарък : можете да дадете на този преносим принтер своето семейство и приятели за Коледа, Деня на благодарността, рожден ден и др., Като се насладите на : Извадете продукта, за да инсталирате и да я използвате. Надпис в движение : Сачмен сензор Точност : 300 Широчина на печат : прибл. Отлични реакции : осигуряване на добра точност на цветовете, без отклонения, принтер и притежава висока точност, докато отговарят на всички ваши нужди в производството на своите ръце. Приложими материали : Преносим принтер може да печата върху различни материали, като например тениски, холщовые чанти, чаши, преносими компютри книжки, стъкло и т.Списък с пакети : 1 x ръчен принтер1 x Мастило картридж1 x Кабел за зарядки1 x Ръководство на потребителя 1 x Защитно чехол1 x пластмасов детайл Забележка : Моля, не отрывайте син стикер на бяла капака, за да се избегне като мастило гъба, улетучивания и изсъхване на мастилото, както и неравномерен ефект мастилено-струен печат.

Подробности

Item Type:
Handheld Printer
Battery Capacity:
1 x built in 7.2V lithium battery, 1200mAh.
Charging Interface:
TYPE C
System Requirements:
For Android, for OS X.
Motion Caption:
Roller sensor
Accuracy:
300dpi
Print Width:
Approx. 26mm / 1.02in
Cartridge Usage:
3500 times for standard printing.
Application:
Allows for use of various scenes, which can be played on a variety of materials, such as T shirts, canvas bags, mugs, notebooks, glass products, etc.
How to Use:
Take out the product to install and use it. :
Package List:
1 xHandheld Printer:
1 x Ink Cartridge:
1 x Charging Cable:
1 x User Manual:
1 x Protective Cover:
1 x Plastic Piece:
Note:
Please do not tear off the blue sticker on the white cover to avoid ink absorption by sponge, ink volatilization and drying, and uneven ink jet printing effect. :
Новинка

Подобни продукти в категория