.

.

New
MMLLZEL Бележник Планер A6 Ретро Навити Флипчарт Планер Дневник Офис Бизнес Канцеларски материали (Цвят: D, Размер: с линованной хартия)

MMLLZEL Бележник Планер A6 Ретро Навити Флипчарт Планер Дневник Офис Бизнес Канцеларски материали (Цвят: D, Размер: с линованной хартия)

BGN 205.57

Налично
Налично

Бележник за пътнициЛесно се понася и не заема място.Удобен начин за писане, подходяща за всички видове дръжки.Комплексно използване за създаване на положително впечатление във всички важни професии.Записная награда за пътници.Голямо благодаря. Внимателно качество на изработката, здрав и издръжлив.Внимателно качество на изработката, здрав и издръжлив.Лесно се понася и не заема място. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове на снимката. Поради ръчно измерване на допустимото отклонение на измерване е 1-3 виж Записная награда A5 A6 бележник Планер Бележки дневник Ретро личен дневник канцеларски материали.Удобен начин за писане, подходяща за всички видове дръжки.Комплексно използване за създаване на положително впечатление във всички важни професии. Внимателно качество на изработката, здрава и устойчива на Универсалност на използване за създаване на положително впечатление във всички важни професии Удобен опит на писане е подходящ за всички видове дръжки Лесен за носене и не заемат много място Записная награда за пътници Опаковка включва опаковъчен лист : 1 * записная награда (без да се включват други демонстрационни стоки) за водене на бележки.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория