.

.

New
Планер 2024 година - Академик Седмицата и Ежемесячник с Месечни Раздели, Цветен Дневник, Органайзер-Календар с годишен Дневен Ред, Твърди Корици с еластична закопчал?

Планер 2024 година - Академик Седмицата и Ежемесячник с Месечни Раздели, Цветен Дневник, Органайзер-Календар с годишен Дневен Ред, Твърди Корици с еластична закопчалка 6,4 x 8,5, Синята Живопис с маслени бои

BGN 3.00

Налично
Налично

[Започнете да организира живота си] : Опитайте се да се състави план и да организира своите седмични и месечни мероприятия, с помощта на нашите планер дневен ред, в зависимост от вашите нужди в графика си, напълно контролира целия си живот за себе си.[Годишната програма 2024 година] : Специален планер за рисуване с маслени бои със седмична или месечна призовка ден в продължение на 12 месеца за планиране и организация на живот в целия 2024 година (от януари до декември), подходящ за студенти, преподаватели и административни служители. [Премиум качество] Доста твърда корица с покритие, което лесно се намокри, и висококачествена бяла хартия вътре за чисто пространство за вписвания - нашият дневник на 2023 година да издържа постоянното използване през цялата година., което е удобно за изготвяне на графици бъдещите си живот. [Позоваване на настоящата и бъдещата месеци] : Всяка страница месечен преглед съдържа връзки към предишния и следващия месец за вашето дългосрочно планиране, както и раздел бележки за важни действия. [Започнете да организира живота си] : Опитайте се да се състави план и да организира своите седмични и месечни мероприятия, с помощта на нашите планер дневен ред, в зависимост от вашите нужди в графика си, напълно контролира целия си живот за себе си.Всеки пакет включва 1 опаковка ежедневника в 2024 година, и отпечатахме всички месеци 2024 г. [Универсални проектанти] : Ние отпечатани страници с основните празници, указатели за напомняне, и на всяка страница достатъчно място за подробното планиране, което улеснява проследяването на срещи, напомняния и списъци със задачи. [Годишната програма 2024 година] : Специален планер за рисуване с маслени бои със седмична или месечна призовка ден в продължение на 12 месеца за планиране и организация на живот в целия 2024 година (от януари до декември), подходящ за студенти, преподаватели и административни служители.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория