.

.

New
HUMLANJ 2 Опаковки Вязаный Пуловер за Котки, Поло с Яка на Деня на Благодарността, Пуловер с Пуешко, Пуловери за Домашни Котки, Топъл Пуловер, Трикотаж За Малки Кучета, К?

HUMLANJ 2 Опаковки Вязаный Пуловер за Котки, Поло с Яка на Деня на Благодарността, Пуловер с Пуешко, Пуловери за Домашни Котки, Топъл Пуловер, Трикотаж За Малки Кучета, Кученца

BGN 4.80

Налично
Налично

приоритетно внимание обърнете на размера на гърдитеВ комбинация с надписи "Ден на благодарността" и "Благодаря", ще направят вашия домашен любимец по-привлекателни в тълпата в Деня на Благодарността. Пуловер за домашни любимци в Деня на благодарността може да се обърне котки и малки до средни кучета като чихуахуа, пудел, френски булдог, вельш-corgi, померан, bichon-фриз.Всички тъкани, специално подбрани така, че дрехата е безопасна за нашите космати приятели.Лека и сгъваема, идеален за ежедневна употреба и съхранение.И ние ви препоръчваме да се купи размер е по-голям, ако котката ви е с различен размер.След това се консултирайте с информация за размера, за да изберете подходящия размер за вашия домашен любимец.? 【Ръководство по размер】 X-Large за дрехи за котки.Ако вашите размери се доближават до горната граница на диапазона, посочено за определен размер, можете също така да изберете по-голям размер, като също така можете да направите за котки с гъста козина, за да побере цялата тази кожа. ?【Класически дизайн в Деня на благодарността】- Ще получите 2 броя горнища за малки кучета.Този пуловер за кучета за Деня на благодарността ще топлина и комфорт на вашето куче.В същото време сме прекарали много време, за да наблюдавате пухкави приятели и разбиране на изискванията на техните родители. ?【 Топъл и удобен материал】- Пуловери за кученца са изработени от висококачествена акрилна материя, която е мека и топла.Оранжево-черен фон с забавен модел на турция е идеален за тема на Деня на благодарността, е красив и чаровен. Наближава Денят на Благодарността, сложете го в момента, и вашият домашен любимец ще се открояват.Поставете своите домашни любимци в тези елегантни котешки костюми за котки, за да ги предпази от студа и да ги свободно да прекарва време на открито през зимата.Моля, мярка на тялото на котката в съответствие с чертеж, оставете достатъчно място, за да натиснете с два пръста между измервателната лента и обиколка на врата и гърдите на котката.При измерване трябва да се измерва най-широката част на гърдите на вашата котка.Еластичен маншет за удобство на поставяне и отстраняване. Моля, мярка на вашия любимец и вижте таблицата с размерите, преди да купите, ако размера на вашата котка се намира между два размера, изберете по-голям размер. Безопасността и комфорта на домашните любимци, по наше мнение, са основен приоритет. ?【Широко приложима】- Пуловер доги е проектиран в стила на Деня на благодарността, да могат да се носят по време на партита в чест на Деня на благодарността, семейни посиделках, разходки, домашно облекло, топли дрехи за есента и зимата.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория