.

.

New
Раница за лаптоп VSNOON, Стилна Раница за 15,6 инча със зареждането чрез USB-порт, Водоустойчив Случайни Раница за лаптоп за жени (Flower3)

Раница за лаптоп VSNOON, Стилна Раница за 15,6 инча със зареждането чрез USB-порт, Водоустойчив Случайни Раница за лаптоп за жени (Flower3)

BGN 12.00

Налично
Налично

, Два еластични странични джоба, за съхранение на чадър и бутилки с водаСтилен и младежки форма е удобен за използване за пътуване, работа.Практичен подарък за приятелите, семейството.Багаж колани на задната част на раницата може да се добави и затегнете с дръжката на багаж, освобождавайки ръката си по време на пътуване.Изработен е от водоустойчив материал, за да получите вашия лаптоп и документи са били сухи по време на малкия дъжд или при случаен разливе вода. 2 х странични джоба.Багаж колани на задната част на раницата може да се добави и затегнете с дръжката на багаж, освобождавайки ръката си по време на пътуване.Дизайн на USB порт : USB порт за зареждане отстрани раница за лаптоп подходящ за зареждане на телефона по всяко време и на всяко място.Двойни метални ципове и двойно подсилени ремъци на раницата са с висока трайност и предотвратяване на прекъсвания. 17 "x 11,8"x 7,5".(Възрастова група : Над 12 години. 1 x калъф за лаптоп за 15,6-инчов лаптоп.Външен USB порт за зареждане осигурява удобен начин за зареждане на вашето устройство. Голям капацитет : Основен джоб на раница за преносим компютър е проектиран с отделни отделения за лаптоп и няколко разделительными джобове за вашия 15,6-инчов лаптоп и таблет, захранване на документи формат А4, чантата, дрехи и т.Подсилени ръбове и стоманена рамка основното отделение запазват идеална форма на пътното раницата си и го правят издръжлив на употреба. Голям капацитет : Основен джоб на раница за преносим компютър е проектиран с отделни отделения за лаптоп и няколко разделительными джобове за вашия 15,6-инчов лаптоп и таблет, захранване на документи формат А4, чантата, дрехи и т.Удобен и стилен : дръжка Дизайн на преносими чанти позволява лесно носене раница за лаптоп. 1 x калъф за i Pad (10,2 инча).Стилен и младежки форма е удобен за използване за пътуване, работа. 1 х основен джоб с цип (с няколко малки отделения). 1 х Малък преден джоб за малки предмети.VSNOON - това е нова марка, специализирана в предоставяне на професионални раници за преносими компютри.Практичен подарък за приятелите, семейството. Благодарение на вградения USB зарядното устройство от външната страна и вградения зарядното кабел вътре, вашите електронни устройства лесно се презареждат в движение. 17 "x 11,8"x 7,5".Раница VSNOON ви осигурява достатъчно място и помага да се съдържа в порядъка на вътрешната част на чантата за лаптоп.Външен USB порт за зареждане осигурява удобен начин за зареждане на вашето устройство.Двойни метални ципове и двойно подсилени ремъци на раницата са с висока трайност и предотвратяване на прекъсвания.Подсилени ръбове и стоманена рамка основното отделение запазват идеална форма на пътното раницата си и го правят издръжлив на употреба.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория