.

.

New
QUGRL Красив Училище раница с Червено маково семе за Момичета И Момчета, на Черен Фон, Голяма Чанта за книги, Чанта за лаптоп, Всекидневни Походный раница за пътуване, ?

QUGRL Красив Училище раница с Червено маково семе за Момичета И Момчета, на Черен Фон, Голяма Чанта за книги, Чанта за лаптоп, Всекидневни Походный раница за пътуване, Училище раница за тийнейджъри, Колеж, 16 Инча

BGN 17.39

Налично
Налично

● Размери : 16x11,4x6,9 инча височина * дължина * ширина (40Толкова много подходящ за работа, тъй като в нея можете да съхранявате вашия преносим компютър и бележка книги.Спецификация : ♣ Материал : саржевая плат, с цип ♣ Размер : 11,4 (Д) Х 6,9 (Ш) х 16 (В) см ♣ Приложимо : да ходят на училище, да пазарувате, да пътуват, да ходят на разходка и т.Достатъчно голям, за да съхранявате вашите книга, кутия за обяд, ключове, зарядни за телефон, салфетки, чанта, бутилка напитки, чадър и така нататък. подходящ е както за тийнейджъри, така и за възрастни.Описание на продукта : ♣Изпращайте ни вашите любими изображения и снимки, ние можем да разработим за вас уникален и персонализиран училище раница. ♣ Се дължи на разликата в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от цветовете на снимките. ● Мултифункционална : раница идеален като начално, средно и висши училища, училищни чанти за колеж, а също и на добра ежедневна раница за туризъм пазаруване, пътуване, пикник, туризъм, къмпинг, лов, колоездене, трекинг и всеки друг активен отдих.Идеален подарък за вас и вашите приятели!Подходящ е, както за деца, така и за възрастни.Широкото използване на прави чудесна изненада за рожден ден или официални подарък на себе си или на своите приятели.Празен пакет е достатъчно твърд, за да издържи. ♣Идеален подарък за Коледа, рожден ден, както и за връщане в училище, подарък за рожден ден и икономическата активност в офиса, практичен и уникален. ● Персонализирани дизайн : можете да създадете свой собствен раница в съответствие с предоставени от вас шаблон.

Подробности

♣ Material:
Twill Cloth, Zipper Closure
♣Size:
11.4(L) X6.9(W) X 16(H) inches
♣ Applicable:
Going to school, shopping, traveling, hicking, etc.
♣Package size:
43*33*5cm :
♣Package Contents:
1 x School backpack :
Новинка

Подобни продукти в категория