.

.

New
Xinsilu Чанта за Памперси, Раница за момчета и Момичета, Раница за Памперси, Мултифункционален Водоустойчив Раница За Пътуване, Детска Раница За Памперси, Търсене на Р?

Xinsilu Чанта за Памперси, Раница за момчета и Момичета, Раница за Памперси, Мултифункционален Водоустойчив Раница За Пътуване, Детска Раница За Памперси, Търсене на Регистъра, Новородено, Сив, 3 в 1, Чанта за Памперси,

BGN 22.16

Налично
Налично

Независимо от това, дали сте млад мамочкой, кърмещи кърми дете, родител на близнаци или подготвяте подарък за новородено приятеля си, вземете тази раница за памперси пътуване или тренировкаДвоен цип за лесен достъп и затваряне, дори и с една ръка!. 【Удобен И мек】 : Сгъсти дишаща лента за носене през рамо, с ергономичен дизайн отзад и дебели меки презрамки, удобно за носене.Подходящи за много случаи, като например пазаруване, пътуване, работа и т.Това е чудесен must haves за майката и детето, регистър за бебето и трета пола неутрален за нови родители!Натиснете бутона "Добави в количката" сега и не пропускайте нашите модни и съвременни стоки!. 【 Идея за подарък】 - Независимо дали сте млад мамочкой, кърмещи кърми дете, родител на близнаци или подготвяте подарък за новородено своя приятел, вземете тази раница за памперси пътуване или тренировка. 【Голям капацитет】 : Размер : 16,5x13,8x9 инча. 【Трансформируемый и универсален】 : Тази чанта за пелени може да се използва като раница, чанта, както и закача на количка.В страничен джоб може да се съхранява бутилка или чадър, в джоба си за салфетки за удобство може да се съхранява мокри кърпички.【Превъзходно качество на】: е Изработен от здрав и водоустойчив плат Оксфорд 400 D, с допълнителни повишен шевове и устойчиво на деформация и разрушаване дизайн, което прави тази раница-чанта за памперси Xinsilu дълготраен.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория