.

.

New
мини фенерче sofirn, SC21 Pro с подобрен интерфейс Anduril, сверхяркий Samsung LH351D 90 с висок CRI и максимална мощност от 1100 lm, малък джобен EDC, акумулаторна батерия USBC (зелен)

мини фенерче sofirn, SC21 Pro с подобрен интерфейс Anduril, сверхяркий Samsung LH351D 90 с висок CRI и максимална мощност от 1100 lm, малък джобен EDC, акумулаторна батерия USBC (зелен)

BGN 21.53

Налично
Налично

✅ МАГНИТЕН задна капачка : SC21 Pro е проектиран с магнитен задната капачка и джоба скоба, която ви позволява да поставите лампа на всяка метална повърхност * Трансмитер : 1x LH351 D със срок на служба 50 000 часа. ✅ ЗАРЕЖДАНЕ чрез USB-C : Фенер е снабден с един порт USB Type-C за да се гарантира вътрешната зареждане, което прави SC21 Pro е много по-удобен за използване, вместо да се отвъртете фенер, за да го зарежда. ✅ МАГНИТЕН задна капачка : SC21 Pro е проектиран с магнитен задната капачка и джоба скоба, която ви позволява да поставите лампа на всяка метална повърхност. ✅ Потребителски интерфейс ANDURIL на ВИСШЕ НИВО : взехме и обновява потребителския интерфейс SC21 до потребителския интерфейс Anduril да ви предоставим нов и подобрен SC21 Pro.След това джобен скоба може да се използва за окачване на фенер за шапка, панталони или обичайните инструменти за носене на ЕРП. * Предупреждение за ниско напрежение : Когато напрежението на батерията е прекалено ниско, led индикатор на страничното превключващите ще започне да мига бързо.След това джобен скоба може да се използва за окачване на фенер за шапка, панталони или обичайните инструменти за носене на ЕРП. ✅ МАЛЪК, НО МОЩЕН : този малък фенер може да се излъчват до ослепляющих 1100 лумена, осветяване на площ с размерите на футболно игрище с радиус на действие на лъча до 429 фута. ✅ МАЛЪК, НО МОЩЕН : този малък фенер може да се излъчват до ослепляющих 1100 лумена, осветяване на площ с размерите на футболно игрище с радиус на действие на лъча до 429 фута. * Работно напрежение : 2,7 По – 4,2 В. ✅ ЗАРЕЖДАНЕ чрез USB-C : Фенер е снабден с един порт USB Type-C за да се гарантира вътрешната зареждане, което прави SC21 Pro е много по-удобен за използване, вместо да се отвъртете фенер, за да го зарежда.Благодарение на малки размери и тегло това може лесно да се сложи на ключодържател или се използват като инструмент за общо предназначение и електронното фенер за нощни разходки и други дейности на открито.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория