.

.

New
FOMIYES 4 бр. Ръчно Огледало за Грим в стил Ретро, Тоалетни Огледала с Дръжка, Огледало за Пътуване, Козметично огледало, Огледало за Чантата си, Джобно Тоалетен Огледал?

FOMIYES 4 бр. Ръчно Огледало за Грим в стил Ретро, Тоалетни Огледала с Дръжка, Огледало за Пътуване, Козметично огледало, Огледало за Чантата си, Джобно Тоалетен Огледало, декорация за Коледа, Овално Огледало За Грим,

BGN 2.33

Налично
Налично

Огледало за скрин : Компактен размер и ергономичен дизайн, изключително удобен за употреба и переноскеДжобно огледало за грим : Чудесен избор за подарък за жени, приятели, семейство, колеги и много други.Паралакс огледалото. - Произведен от материал, годни за продължително използване при пътуване. да се Справят с огледало.Огледало за грим : Джобно огледало за грим може да отговори на вашите нужди в грима, като запазва своята елегантност и увереност в себе си по всяко време.Огледало за грим : Джобно огледало за грим може да отговори на вашите нужди в грима, като запазва своята елегантност и увереност в себе си по всяко време. -Размер : 25,00x12,00x0,50 см.Огледален украса : - Преносимо и ръчно, можете да го носите със себе си, за да организирате своя външен вид, е подходящ за всички видове на хората. - Под всеки удобен за вас ъгъл, когато правите своята козметика, и той ще ви даде по-луксозен вид, когато използвате това е единственото нещо странично огледало.Ръчно огледало с дръжка : Нашето ръчно огледало, произведено от оптично стъкло, осигурява висока рязкост и високо отражение. - Цвят : Черно, Бронзова, Розово, Розово-златно Овално огледало за грим.Ръчно огледало с дръжка : Нашето ръчно огледало, произведено от оптично стъкло, осигурява висока рязкост и високо отражение.Настолни огледала за грим, С красив дизайн - отличен избор за един компактен огледала за грим, който отразява напълно уникалност и вкус.Информация за стоки, Козметично огледало за тоалетка масички Можете да го сложите в чантата си или да се настанят в спалнята си, за да се поддържа чистота и красота.Осъществяване Списък 4 x Огледала за грим Особености - Материал : Стъкло + пластмасов огледало за ръце.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория