.

.

New
Смяна на стъкло на обектива на задната камера LOZOP с предварително инсталиран лепило, Съвместим с iPhone 14/14 Plus (2 бр. /компл.) с инструменти за ремонт и ръководството за и?

Смяна на стъкло на обектива на задната камера LOZOP с предварително инсталиран лепило, Съвместим с iPhone 14/14 Plus (2 бр. /компл.) с инструменти за ремонт и ръководството за инсталиране

BGN 4.99

Налично
Налично

Предварително инсталиран лепило и пакетни лепило B-7000 гарантират, че стъклото на камерата няма да падне Моля, проверете функцията за фокусиране на фотоапарата, преди да подмените.И, моля, почистете фотоапарата преди да инсталирате нов стъкло на обектива на камерата. Оригинален обектива на камерата OEM е изработен от сапфир стъкло, а не от евтин стъкло! 2.Не е за i Phone 14 Pro и 14 Pro Max.А професионален набор от инструменти за ремонт е включен в комплекта, който ще ви помогне лесно да се премахне счупеното стъкло на обектива.Ако имате въпроси, моля, разгледайте нашите снимки или за да ни уведомите.Ако имате някакви проблеми или въпроси, моля, пишете ни!Вие ще получите ефективно решение.Не и за други модели.Ние предлагаме гаранция от 365 дни в този комплект за смяна на стъкла на обектива на камерата на i Phone 14 и 14 Plus. Ръководство за инсталиране × 1 метални пинцети за електростатично разреждане × 1 ремонт нож × 1 лепило B-7000 × 1 етикети от прах × 2 чиста кърпа × 2 моля, Обърнете внимание : 1.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория