.

.

New
CGOLDENWALL 5 в 1 Машина за разделяне на LCD екран, Машина за ремонт на LCD дисплея, Разделител Средна рамка/Машина за ламиниране рамки /Вакуум LCD разделител/Средство за према?

CGOLDENWALL 5 в 1 Машина за разделяне на LCD екран, Машина за ремонт на LCD дисплея, Разделител Средна рамка/Машина за ламиниране рамки /Вакуум LCD разделител/Средство за премахване на лепило/Нагревател за ремонт на

BGN 3.33

Налично
Налично

3 Той може да работи като нагревател 6. Може да се използва за счупения клон на LCD дисплея, без нужда от допълнителен разделител. Една от важните функции на серията на samsung е премахването на средната рамка, и липсата на нужда от допълнителна машина за разделяне на кадъра. Нагревател за омекване на лепило loca. 5 в 1 машина за разделяне на LCD екран, машина за ремонт на LCD дисплея, разделител средна рамка/машина за ламиниране рамки /Вакуум LCD разделител/ Средство за премахване на лепило /Нагревател за ремонт на 4 G 5 G 6 6 Plus. Може премахване на лепило и поляризованную филм, след като клон на LCD дисплея, като машина за премахване на лепило; 5. Нагревател за омекване на лепило loca. Може да се използва за счупения клон на LCD дисплея, без нужда от допълнителен разделител.Този продукт не само многофункционален, практичен, удобен за вас, но и спестява повече от 50% от парите от покупка на 5 отделни машини поотделно, като мъдър човек, моля, направете мъдър избор.Описание: Преса 5 в 1 : машина за разделяне на LCD екрана, вградени вакуумна помпа, с устройство за отстраняване на UV лепило и машина за ламиниране на рамката, той може да реши най-наболелите проблеми при ремонта на LCD екрана, е чудесен помощник за ремонт за вас. Малък размер и леко тегло 8. Една от важните функции на серията на samsung е премахването на средната рамка, и липсата на нужда от допълнителна машина за разделяне на кадъра. Той може да работи като вакуум LCD сепаратор за мобилен телефон размер на екрана, които е 5,5 инча или по-ниска. машина за ламиниране на кадъра 4 / 4s/5/ 5c/ 5/ 6/6+. 5 в 1 машина за разделяне на LCD екран, машина за ремонт на LCD дисплея, разделител средна рамка/машина за ламиниране рамки /Вакуум LCD разделител/ Средство за премахване на лепило /Нагревател за ремонт на 4 G 5 G 6 6 Plus. машина за ламиниране на кадъра 4 / 4s/5/ 5c/ 5/ 6/6+.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория