.

.

New
iParto Залепваща Лента На екрана, Ленти, Стикер, Уплътнителен Лепило за дисплей за iPhone 13 Pro 6,1 инча, Рамка на корпуса, Водоустойчивост Предварително Издълбани О Етикети,

iParto Залепваща Лента На екрана, Ленти, Стикер, Уплътнителен Лепило за дисплей за iPhone 13 Pro 6,1 инча, Рамка на корпуса, Водоустойчивост Предварително Издълбани О Етикети, Лепило за ремонт на щетите вода, 2 бр.

BGN 1.67

Налично
Налично

Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа1 " (НЕ и за други модели). Ние носим отговорност само за стоки "i Parto", закупени от "i Parto" Моля, посочете единствено продавача и се насладете на марката "i Parto", осигуряващ ви удобен начин на живот.Характеристики на продукта : 1.Пратката включва : Лепило за i Phone Pro 13 × 2 Набор от инструменти включва : Алкохолни кърпа за мокро почистване x 1 Суха кърпа за почистване от микрофибър i Parto x 1. Закрепете : плътно свържете екран и рамка на Топло съвети : 1. Ръководство за монтаж не е включена в комплекта.Потърсете в Youtube и гледайте видео стъпка по стъпка.Той се използва за залепване на възел на екрана и да се гарантира неговата гъста фиксация.100% оригинален абсолютно нов и пасва идеално.гаранция за 360 дни, за липса на щети, причинени от човек, има някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.СЪВМЕСТИМ с i Phone 13 Pro 6.Обслужване на клиенти : Ние осигуряваме бърз отговор в рамките на 24 часа, ако не сте 100% доволни от нашия продукт, моля, свържете се с нас по имейл, и ние с удоволствие ще ви обслужим.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория