.

.

New
Коляното печной тръби Орли (90 градуса, 2 бр.) Коляното Печной тръби, Комини от Неръждаема Стомана за Външно Къмпинг, една Димна тръба за печка на Дърва с Диаметър 2,36 и?

Коляното печной тръби Орли (90 градуса, 2 бр.) Коляното Печной тръби, Комини от Неръждаема Стомана за Външно Къмпинг, една Димна тръба за печка на Дърва с Диаметър 2,36 инча / 6 см)

BGN 1.00

Налично
Налично

? За компанията Eagles : ☘️ Ние доставяме висококачествени, здрави и трайни продукти, а също така имаме и висококачествени резервни части и сервизно обслужване Детайли имат фрикционную кацане, и цимент се изисква само в мястото на свързване на уреда.Той може да издържа на висока температура и киселинно-алкална корозия, че е подходяща за използване при тежки условия. * Моля, обърнете внимание : 1. * Материал е от неръждаема стомана : Материал е от неръждаема стомана е много здрав и му е лесно проржаветь. ♨【Неръждаема стомана】 - Дебелина на коляното комина е 0,5 мм. Ако фурната трябва да бъде инсталиран в настенном печном гнездото палатки, премахване на дим от палатки. Моля, кликнете два пъти измерете необходимото диаметъра на продукта преди покупката (подходящ за тръби с диаметър 2,36 инча, а не за тръби с диаметър от 2,25 инча) 2. * КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ : 1.Той може да издържа на висока температура и киселинно-алкална корозия, че е подходяща за използване при тежки условия. ? Тръба за печка Орли, на 90 градуса - Тръба за комин от неръждаема стомана - Диаметър на 2,36 инча - 2 бр Характеристики : * 100% чисто нова * Цвят : металик * Ъгъл на накланяне : 90 ° * Материал : неръждаема стомана * Размер : 5,1 *4,7 инча / 13* 12 см * Диаметър : 2,36 инча / 60 mm * Дебелина : 0,5 мм / 0,019 инча * Тегло : 0,18 кг / на килограм 0,4 * Комплект : 2 бр.Гъвкаво съчетание на прави тръби и завои ви позволява да използвате фурната в по-голям брой места, като палатката за отопление с отвор за свързване на до печката, палатки-хамаци и комини печки на дърва за къмпинг RVS на открито или в тръба на вътрешния бойлер.Огъване на 90 градуса може да се използва в помещения с ограничено пространство, или там, където е необходимо огъване. Поради разлики в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението. Материал от неръждаема стомана е много здрав и му е лесно проржаветь.Освен това, закатанный край позволява по-добро запазване на формата на печной тръби и лесно се деформират.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория