.

.

New
Лигав титуляр за стилус, който е съвместим с Apple Молив (на 1-во и 2-ро поколение), Еластичен калъф за защита на писеца от загуба, Кожен калъф, прикрепляемый до планшету ?

Лигав титуляр за стилус, който е съвместим с Apple Молив (на 1-во и 2-ро поколение), Еластичен калъф за защита на писеца от загуба, Кожен калъф, прикрепляемый до планшету тип iPad Air /Pro, 2 бр.

BGN 2.00

Налично
Налично

【Сте загрижени за това, че загубите за Apple Молив?】Този държач за писалка може да бъде точно това, което ви трябваМоля, обърнете внимание : Apple Молив не е включена в комплекта; не е съвместимо с i Pad mini. Това няма да се увеличи дебелината и теглото на таблета, и не ще му навреди елегантност и естетика. 【Сте загрижени за това, че загубите за Apple Молив?】Този държач за писалка може да бъде точно това, което ви трябва. 【Еластичен калъф】 Плат от ликра има добра еластичност, която позволява здраво задържане на емкостную копчето вътре. 【Широка приложимост】 Най-съвместим с Apple Молив 1-во и 2-ри поколения, както и с други стилусами подобен размер.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще решим проблема.Всеки от тях е с размери 7,56 × 1,1 инча (19,2 х 2,8 см).В същото време вие също можете да махнете дръжката обичайния начин, на ръка.Това е един добър инструмент за съхранение и за предотвратяване на загуби. 【Силно лепило】 Отлепете защитната хартия и я залепете на място, като стикер, силно лепило сигурно ще притежател на молив до най-планшету или защитному чехлу. 【Ултратънък】 Този джоб за моливи с дебелина от само 2 мм и тежи 7,5 г. 【Еластичен калъф】 Плат от ликра има добра еластичност, която позволява здраво задържане на емкостную копчето вътре.Вие ще получите 2 на притежателя за писалки.Всеки от тях е с размери 7,56 × 1,1 инча (19,2 х 2,8 см).В същото време вие също можете да махнете дръжката обичайния начин, на ръка.Държач за писалка съвместима с Surface pen и Lenovo active писалка, но, както знаете, и двете са по-кратък Apple Молив, така че те трябва да са частично вграждане на държач за писалка, за следващия път може да ги е било лесно и го извадете.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория