.

.

New
Титуляр сапун за душата Rise Age, Самоклеящийся Притежателя на Сапун от Неръждаема Стомана душ, Баня, Кухня, Стенни препарат за съдове, Сребърен препарат за съдове за С?

Титуляр сапун за душата Rise Age, Самоклеящийся Притежателя на Сапун от Неръждаема Стомана душ, Баня, Кухня, Стенни препарат за съдове, Сребърен препарат за съдове за Сапуни, 2 бр (Хром)

BGN 0.67

Налично
Налично

Нержавеющие сапун ястия -За мыльниц се използва здрав, водоустойчив и не след корозия от неръждаема стомана 304Това ще нарани повърхността на стената.Лесен за почистване, лесно премахва петна.Е в състояние да устои ежедневно надраскване, корозия, потъмняване на стенописите и ръжда. 【 Са устойчиви на корозия и лесни за почистване 】 Изработени от неръждаема стомана SUS 304, тези поставки за сапун, душ, устойчиви на корозия и е водоустойчив. 【 Са устойчиви на корозия и лесни за почистване 】 Изработени от неръждаема стомана SUS 304, тези поставки за сапун, душ, устойчиви на корозия и е водоустойчив.Лесни и модерни, стилни сапун ястия - тези самозалепващи сапун ястия, подходящи за комбинация с различни стени, без да се нарушава цялостния дизайн на стени или сгради.Ние препоръчваме да изчакате 24 часа, преди да се сложи в него някакви предмети.Ние препоръчваме да изчакате 24 часа, преди да се сложи в него някакви предмети.Не работете с боядисани стени и тапети., помага за организиране на пространството.Лесен за почистване, лесно премахва петна. 【 Широко приложение 】 е Подходящ за баня, вътрешно душата, баня и кухня.Това ще нарани повърхността на стената.Могат да се настанят сапун, чаши, гъба, кухненски кърпи и т. 【 Лесна инсталация и не изисква пробиване 】 Изчистете повърхността, отстранете защитния слой, поставете го в правилната позиция и силно натиснете в продължение на няколко секунди.Никакви пирони или винтове за дърво не се изисква. 【 Работи на различни повърхности 】 Тези сапун ястия за душата работят върху различни повърхности, като дърво, мрамор, таблет, керамични плочки, стъкло, пластмаса, неръждаема стомана и метал., помага за организиране на пространството.Могат да се настанят сапун, чаши, гъба, кухненски кърпи и т. това са самозалепващи сапун ястия НЕ са подходящи за тапет, гипсокартон, боядисани стени и неравни / неравни повърхности.Широко се използва в различни гладки и твърди повърхности, като керамични плочки, дърво, метал, стъкло, огледало, акрил, от мрамор, от неръждаема стомана, цимент, пластмаса и т.Издръжлив материал, осигурява вашето непрекъснато използване.Не работете с боядисани стени и тапети.Да Не се използва при висока температура на околната среда (не повече от 80 градуса).

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория