.

.

New
Тава за сапун ястия с чашка за изпускателя, Силикон държач за сапун, Защита за душ / баня / мивки, Лесно почистване, Запазва парчета сапун сухи и чисти, Предотвратява ?

Тава за сапун ястия с чашка за изпускателя, Силикон държач за сапун, Защита за душ / баня / мивки, Лесно почистване, Запазва парчета сапун сухи и чисти, Предотвратява образуването на кашицеобразного сапун 2 опаковки

BGN 1.00

Налично
Налично

Ние винаги ще се свържем с вас в рамките на 24 часа за всеки гаранционен иск за обезщетение или въпроси. [Универсални поставки] : Идеални за баня/вани/душ / кухненски мивки. [Перфектен размер] : Размер на сапун ястие е 5,6 "x 3,5" x 1,0", той е снабден с автоматично източване, за да сапун не оседало във вода и не се обърна, за да успеят, което удължава живота на вашия сапун. [Доживотна поддръжка] : 30-дневна гаранция за връщане на парите, и имаме гаранция на производителя на замяна за срок от 1 година.Тази силиконов препарат за съдове не ръждясва и не се разграждат при продължителна употреба. [Универсални поставки] : Идеални за баня/вани/душ / кухненски мивки. [Уникален автоматичен дренаж] : Уникална конструкция на дренаж позволява бързо да се налива вода, постави я на ръба на банята или кухненска мивка или вана, да се поддържат чисти и сухота на плота, тоалетна масичка в банята / кухнята / сапун. [Висококачествен силикон и дълголетие] : Тази препарат за съдове изработена от висококачествен силикон, който притежава отлична консистенция / экологичен / гъвкав / нетоксичен. [Лесен за почистване и не се плъзга] : Благодарение на еластичността на силикон всяко кътче много лесно се почиства. [Минималистичен стил] : Това изглежда минималистично / модерно / стилно, което съответства на всяка цветова гама на банята.Мини силиконови изпъкнали точки осигуряват достатъчно триене, препарат за съдове не попада в мивката, както и сапун.Мини силиконови изпъкнали точки осигуряват достатъчно триене, препарат за съдове не попада в мивката, както и сапун. [Минималистичен стил] : Това изглежда минималистично / модерно / стилно, което съответства на всяка цветова гама на банята. [Лесен за почистване и не се плъзга] : Благодарение на еластичността на силикон всяко кътче много лесно се почиства.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория