.

.

New
Закопчалка за Тоалетна Cabilock, Бяла Тава, Ястие За Съхраняване, Спестяване на пространство в Кухнята, Пластмасови Самозалепващи Аксесоари за Баня, Планина за Сапун + ?

Закопчалка за Тоалетна Cabilock, Бяла Тава, Ястие За Съхраняване, Спестяване на пространство в Кухнята, Пластмасови Самозалепващи Аксесоари за Баня, Планина за Сапун + Сливи за Черната Кошница, Държач за Монтиране на

BGN 34.06

Налично
Налично

ПЛАСТМАСОВА ПОСТАВКА ЗА САПУН - Изработен от устойчив материал и е безопасен за употребахарактеристики на сапун ястия с самоотводом - Цвят : черен, бял.Препарат за съдове с САМООТВОДОМ - може да се използва в банята или в кухнята. - Изграждане на дренажна кутии за сапун осигурява чистота и удобство.Пратката включва 2 x поставка за сапун Информация за стоки, Пластмасова поставка за сапун 7 виж препарат за съдове за баня 7x8.Почистване на баня досадно, но още по-лошо, когато се взема душ или вана, а в ъглите остават склизкие сапунени пръстени и лужицы, защото имате къде да се сложи на сапун. - Може да се използва в банята или в кухнята.Препарат за съдове за БАНЯ - за нанасяне на сапун на плочки, стени, стъклени повърхности или друга гладка повърхност.Е, сега вие можете да поставите в един калъп сапун ще бъде вашата баня, кухня или друго място, където имате нужда от удобни организация. - за нанасяне на сапун на плочки, стени, стъклени повърхности или друга гладка повърхност.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория