.

.

New
Zerodeko Метален Поднос във формата На слой, Летящ на Притежателя, Стоманен Ястие, Домашна Баня, Кухненско Сапун за източване, Неръждаема стомана с Тава, Душ-Планк, Двой?

Zerodeko Метален Поднос във формата На слой, Летящ на Притежателя, Стоманен Ястие, Домашна Баня, Кухненско Сапун за източване, Неръждаема стомана с Тава, Душ-Планк, Двойна Поставка за съхранение и източване на Чиния,

BGN 5.57

Налично
Налично

метална сапунерка поставка за сапун - по-твърда пластмаса, чудесно за кухнята или банята. сребърен правеше на сапун - Материал : Изработен е от неръждаема стомана 304, траен и устойчив на ръжда. препарат за съдове за сапун - елегантен и щедър дизайн подчертават вашия вкус.Декоративна препарат за съдове : - срок за кошници за сапун ястие : Те са идеални за душ, баня, вана, плотове, кухни, за сапун, гъба за миене на съдове. Препарат за съдове от неръждаема стомана : в мыльницах могат да се съхраняват не само на сапун, сапун ястия, гъби, четки за миене на съдове, самобръсначки, приспособления и много други.Препарат за съдове за душата : двупластова конструкция, най-горния слой с прорези, по-бързо се стича, сапун защитава от влага, запазва сапун за суха и удължава живота на сапун. правеше сапун от неръждаема стомана 5 виж препарат за съдове "Летяща чиния" Филтърен диск допринася за циркулацията на въздуха, което позволява на кусковому значение, губкам, щеткам и скрубберам бързо да изсъхне на въздух; Палет основание улавя излишната вода, запазване на кухненски плотове и мивки чисти и без сапунена пяна; Тава, лесно се изпразват и почистват; Побира кусковое сапун повечето размери, ръчно изработени сапуни, четки за миене на съдове, кърпи, четки за зеленчуци и др.Това е добре, ако не сте фен на сапунена пяна, vi, Държач за сапун : по-добре е пластмасов, чудесно за кухнята или банята.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория