.

.

New
5 бр. Торбички за сапун от естествен сезал, Идеални за отпадъци и спестяване на сапун, Мрежест Торбичка за сапун за тяло и скрабирования, Чанта за беля сапун за душ и ?

5 бр. Торбички за сапун от естествен сезал, Идеални за отпадъци и спестяване на сапун, Мрежест Торбичка за сапун за тяло и скрабирования, Чанта за беля сапун за душ и вана, Пликове за сапун от естествени влакна за разпенване

BGN 3.46

Налично
Налично

【Опазване на околната среда】 Спестявания на мыле с нулеви отпадъци защита на околната среда, нашите торбички за сапуни са изработени от естествени материали сезал и опаковани в екологично чисти материали, съхраняващи околната среда, донесе освежение и удоволствие в банята. 【СИЛЕН ИЗДРЪЖЛИВ】Нашата мрежа за сапун добре изработени от здрав материал, а вътрешните шевове са чували за сапун с двоен шев, плътно тъкани на окото за сапун, здрави и трайни, могат да се рециклират няколко пъти.Параметри : Материал : естествена сизальразмер : 14x9 cm / 5,5x3,5 инча (Д x Ш) Цвят : бежово Опаковка в комплект : само на 5 бр.Широк спектър на приложение : подходящ е за почистващо средство за лице, душ гел, шампоан, сапуни и други пасти, лосион, твърди препарати за почистване. пакет за сапун от естествен сезал ТОПЛИ СЪВЕТИ : При използване накиснете го в топла вода за две минути, за да кърпа се превърна в мека и деликатна.Измийте си след употреба го оставете да изсъхне на проветриво място или на слънце.5 инча (Д х Ш), подходящия размер за съхранение на повечето видове сапуни. 【Подходящ размер и опаковка】 Около 14 х 9 см /5.След употреба затворете сапун, заедно с пакет за бързо изсъхване, за да го прослужило по-дълго.Поддържайте добро и незначително триене, премахване на мазнини и мръсотия, стимулируйте кожата на лицето, ръцете и т.【ЕСТЕСТВЕН МАТЕРИАЛ и ексфолиращ ЕФЕКТ】 Сезал - това е естествено влакно, традиционен материал, достатъчно грубо, за да изчистите и отшелушить кожата, и достатъчно нежно, че кожата ви е пламнал.Триенето генерира гъста пяна върху кожата, отделя мъртвите клетки на кожата и спомага за циркулацията на кръвта.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория