.

.

New
Сапун за тяло с глицерин за баня Произведени от органични масла и Нежни, успокояващи и хидратиращи кожата съставки, не изсушава и не дразни. За жени и мъже - Без вред?

Сапун за тяло с глицерин за баня Произведени от органични масла и Нежни, успокояващи и хидратиращи кожата съставки, не изсушава и не дразни. За жени и мъже - Без вредни химикали - Комплект от 2 блокчета. Кристина Мос

BGN 10.13

Налично
Налично

Човешката кожа е жив орган, притежаващ способността да поемат и изпращат в кръвта на това, че върху него се нанася и една от теориите е, че химически съставки в продуктите за коса и грижа за кожата и водят до преждевременно стареенеПОДДЪРЖАЙТЕ СВЕЖА, СИЯЙНА КОЖА : Никой не иска да израснеш и да бъдат подложени на инвазивна хирургия, кожни инъекциям или лазерному лечение.Растителни компоненти, влизащи в състава на тази формула, я правят уникална и естествена.ПРОИЗВЕДЕНИ С ИЗПОЛЗВАНЕ на ОРГАНИЧНИ МАСЛА : 100% гарантирано удовлетворение. ОСОБЕНО ПОДХОДЯЩ е ЗА ХОРА С МНОГО ЧУВСТВИТЕЛНА, СУХА Или МАЗНА КОЖА : ако усетите сърбеж, след като излезете от душа, нашето сапун ще ви помогне да сложа край на това.Не съдържа SLS, SLES, парабени, PG или техните производни, сулфати, Оцветители, Синтетични аромати, анестезирующих средства или Силиконов.Не съдържа вредни химични вещества (SLS, SLES, PG, производни PG, парабени, сулфати, оцветители и синтетични аромати).Това име не означава и не предполага, че всички съставки в този продукт са естествени.Нашето органично сапун за тяло не съдържа вредни химикали.Ако през това време нещо да изглежда незадоволително, просто го върнете за подмяна или пълно възстановяване.Той добре вспенивается при използване с пуфиком за душата.Можете да се спрете И да се обърне на щети.Нежно и старателно почистване на кожата си, не оголване си, не высушивая и не оставя на плака. Всички наши съставки, описани в списъка на съставките.БЕЗ ЖЕСТОКОСТ - НЯМА ТЕСТОВЕ ВЪРХУ ЖИВОТНИ - ВЕГАНСКАЯ ФОРМУЛА : Безвреден за околната среда.ИДЕАЛЕН ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОЖА.Детето е в безопасност!Нашето сапун не съдържа никакви токсични анестезирующих съставки (средства, болкоуспокояващи слезные канали).

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория