.

.

New
Сапун от овесени ядки с лавандула и козе мляко (3 опаковки), напълно естествено, произведено ръчно, с използване на органични масла. Сапун за лице и тяло. За мъже, жени

Сапун от овесени ядки с лавандула и козе мляко (3 опаковки), напълно естествено, произведено ръчно, с използване на органични масла. Сапун за лице и тяло. За мъже, жени и тийнейджъри.

BGN 1.67

Налично
Налично

Тези парчета сапун обем 3,3 грама са предназначени за употреба върху лицето и тялото и са подходящи за мъже, жени и тийнейджъриБарове сапун от овесени ядки с лавандула и козе мляко Naturistika осигуряват естествено прочистване на лицето и тялото, за сметка на естествени органични масла на растителна основа, като поддържа необходимата влажност на кожата.Начин на приложение : Вспеньте между дланите си с вода и нанесете щедро на лицето и тялото.За мъже, жени и тийнейджъри.Изработени ръчно в САЩ и сформовано от изключително натурални съставки.По естествен начин премахва замърсяването с всеки тип кожа.Сапун от овесени ядки с лавандула и козе мляко (3 опаковки), напълно естествено, произведено ръчно, с използване на органични масла.В тази опаковка съдържа 3 барове сапун от овесени ядки с лавандула и козе мляко.Това е сапун е достатъчно лек, за да го използвате всеки ден.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория