.

.

New
Аксесоари за офис бюрото Milisten Тенис на Кабелен Микрофон Настолен Скоба за Караоке Рецепция и Безжични Микрофони за Монтиране на Поставка Притежателя Аксесоар Рег?

Аксесоари за офис бюрото Milisten Тенис на Кабелен Микрофон Настолен Скоба за Караоке Рецепция и Безжични Микрофони за Монтиране на Поставка Притежателя Аксесоар Регулируем Микрофон Настолен за настолни аксесоари

BGN 48.93

Налично
Налично

Регулируем държач на микрофона : малък и изящен, с нескользящими крака отдолу, носеща способност и стабилен център на тежесттаАудиоаксессуар : Метален крепежный лист е по-удобно фиксира на стена, микрофон, лесно регулиране на ъгъла на наклона.Настолна поставка за микрофон : Всеки детайл е внимателно обработени, така че можете да почувствате висока издръжливост и практичност. -Цвят : черен регулируема конектор на притежателя на микрофона : 3/5 за десктоп закрепване на микрофона - Фиксирани оборудвана с барабани накладки, лесно регулиране на посоката на закрепване, треугольное определяне на микрофона на главата на микрофона. настолна поставка за микрофон - това е един от най-добрите варианти за вас.Стойка за микрофон : Малка и изискана, с нескользящими крака долу, носеща способност и стабилен център на тежестта. - 3/5 универсални болтове, подходящи за различни планини, конектори за микрофон, лесни за инсталиране, настолна стойка за микрофон.Скоба за настолен микрофон : Поставка за микрофон, щипка за настолен микрофон Скоба за десктоп закрепване на Стойка за закрепване на безжични и жични микрофони. - Выдалбливаемый дизайн, лесно организиран тел микрофон, лесна, удобна и красива настолна стойка за микрофон.Осъществяване на Списък 1 х настолна поставка за микрофон Особености - Настолна поставка за микрофон осигурява по-висока стабилност и точен баланс, предотвратява переворачивание микрофон метална стойка за микрофон.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория