.

.

New
UKCOCO Сгъваема Поставка за таблет Сгъваем Скоба Настолна Поставка Регулируема Поставка Поставка за мобилен телефон Сгъваема Поставка За Мобилен телефон Преносима ?

UKCOCO Сгъваема Поставка за таблет Сгъваем Скоба Настолна Поставка Регулируема Поставка Поставка за мобилен телефон Сгъваема Поставка За Мобилен телефон Преносима Стойка За Таблет Е Притежател на мобилен телефон на

BGN 2.33

Налично
Налично

- Мързелив тенис на държач за мобилен телефон и смартфон, сгъваема стойка за таблетПоставки за таблети : Анти-материал на база държи здраво стойка върху плоски повърхности.Списък на пакетите 1 x титуляр-поставка Характеристики - Размер : 10 x 7 x 1 поставка за таблет.Мобилен титуляр : Мързеливи Тенис на държач за мобилен телефон и смартфон. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната поставка за мобилен телефон.Сгъваема стойка за таблет : сгъваема стойка за таблет От антиматериала на база държи здраво стойка върху плоски повърхности. - Антиматериал на база държи здраво стойка върху плоски повърхности универсално. регулируема поставка за таблета, Издръжлив корпус осигурява надеждност.поставка за таблета, Тази поставка е различно здрава конструкция и прост и функционален дизайн.Стойка за таблет.Стойка за таблет. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. - Това може да бъде почти навсякъде, например на изложения, в офиси, в прикроватной нощното шкафче или на кухненската маса сгъваема стойка за таблет.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория