.

.

New
Високоскоростна карта памет 8GB Class 10 SDHC Team 20 MB / s. Най-бързата карта на пазара за камера FujiFilm FinePix Z950EXR. В комплекта е включен и безплатен високоскоростен USB адаптер. Ид?

Високоскоростна карта памет 8GB Class 10 SDHC Team 20 MB / s. Най-бързата карта на пазара за камера FujiFilm FinePix Z950EXR. В комплекта е включен и безплатен високоскоростен USB адаптер. Идва с.

BGN 25.84

Налично
Налично

Префект за снимане във формат HD и киносъемкеВисока скорост на трансфер.Карта SDHC капацитет от 8 GB предлага висока скорост на трансфер на данните и по-голяма капацитет, което е оптимално за употреба с най-модерни мултимедийни устройства, съвместими с SDHC.Карта SDHC идеален за снимки с висока резолюция и запис на HD видео и висока скорост на последователно снимане в бързи движения.Доживотна гаранция.Голям капацитет на паметта в комбинация с увреждания висока скорост на последователно четене осигуряват висока производителност.Четец на карти с памет All in one с елегантен и уникален дизайн Hot deals 4 less ще ви помогне да прехвърлите вашите филми и снимки на вашия лаптоп или настолен компютър.Използвайте максимално потенциала на вашето устройство със скорост 10 клас за съхранение и трансфер на снимки и видео.Достигне максимална ефективност.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория