.

.

New
e.l.f. Cosmetics Пръчка за сенки No Budge, Устойчиви на размазыванию металните сенки за очи, Розово злато, 0,056 унция (1.6 г)

e.l.f. Cosmetics Пръчка за сенки No Budge, Устойчиви на размазыванию металните сенки за очи, Розово злато, 0,056 унция (1.6 г)

BGN 3.33

Налично
Налично

КРЕМ ФОРМУЛА, УСТОЙЧИВА на РАСТЕКАНИЮ : Крем, растушевывающаяся формула е лесно да се прилага като сенки за очи или очна линия, не размазывается и не сминается, придава высокопигментированный, траен цвят, който остава на лицетоПОЛЕЗНИ ЗА КОЖАТА СЪСТАВКИ : Всички продукти e.Закручивающаяся дизайн осигурява лесно нанасяне, както и удобна вградена острилка запазва точността на заточване.Всички продукти e. На разположение 12 многоцветни нюанси, които могат да се носят самостоятелно или под вашия любим цвят на очите за създаване на най-различни образи.Предлага се в 12 многостранни нюанси.ВЫСОКОПИГМЕНТИРОВАННЫЕ МЕТАЛНИТЕ СЕНКИ ЗА очи : e.ЛЕСЕН за нанасяне : Закручивающаяся дизайн осигурява лесно нанасяне, както и удобна вградена острилка запазва точността на заточване. 100% веганская, не съдържа жестокост и сертифицирана leaping бъни.СЪЗДАЙТЕ ПЕРФЕКТНИЯ ОПУШЕН ПОГЛЕД : Подчертайте си с помощта на тези лесни за употреба на металните сенки за очи - щеки.No Budge Shadow Stick - това е универсален крем пръчка за сенки, която осигурява высокопигментный метален цвят и твърдост нанасяне.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория