.

.

New
Сянка-Хамелеон с ПРЕВРЪЩАНЕТО на ЦВЯТ, Блестящи сенки за очи, Честа смяна на цветовете, Грима на очите Минерална пудра, Вегетариански и без Насилие, Определени водо?

Сянка-Хамелеон с ПРЕВРЪЩАНЕТО на ЦВЯТ, Блестящи сенки за очи, Честа смяна на цветовете, Грима на очите Минерална пудра, Вегетариански и без Насилие, Определени водостойких сенки на 24 часа (Цвят № 9)

BGN 3.00

Налично
Налично

Лесно създаване на эпичный празничен грим, страхотен мейкап, очарователни и прекрасни рокли или добавете малко блясък в своя ежедневен грим! ✔Силно пигментированный. ✔Сертифициран продукт без жестокост и вегетариански.100% сигурна, нетоксичная благородна холограма плътна светкавица, която позволява да направите грим през целия ден!.Висока възпроизвеждане на цветовете при лесно нанасяне може да ви донесе ослепителен ефект!!!. ✔ Ронлив минерална пудра на прах.Блестящи сенки за очи са с ярки цветове и дребен прах. ✔ 24-часова непрекъсната фиксация.Буркан за сенки за очи с малки размери, той е удобен за носене, той е лесен за употреба и могат лесно да бъдат отстранени с помощта на средства за отстраняване на грим. ✔ Водоустойчиви, устойчиви на образуването на гънки.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория