.

.

New
Защитен флип калъф за мобилен телефон, калъф-джобен формат, съвместим с Xiaomi 13, Съвместим с калъф Xiaomi 13 [устойчив на удари вътрешен калъф от TPU], калъф от изкуствена ко?

Защитен флип калъф за мобилен телефон, калъф-джобен формат, съвместим с Xiaomi 13, Съвместим с калъф Xiaomi 13 [устойчив на удари вътрешен калъф от TPU], калъф от изкуствена кожа с магнитно панти капак на седалките-книжки

BGN 1.67

Налично
Налично

Магнитна система на затваряне с автоматично усвояванеКакво е включено в комплекта : 1 водоустойчив калъф.Защитен флип калъф за вашия телефон, флип-калъфи за телефоновособенности : 1.Здрава вътрешна обвивка от меко TPU с мек противоударным ръба предпазва вашия телефон от падане и удар. Флип капак може да се сгъва като стойка, съвместима с регулируем ъгъл на видимост, за да освободи ръката си. Положение без помощта на ръцете.Универсална защита, съвместими с вашия телефон. не е подходящ за други телефони.Кожена флип-надолу кутията с 3 слота за кредитни карти, 1 джоб за пари не позволява да вземат допълнителен портфейла, да се излиза навън. Защитен от пръски материал, една чанта-портфейл със защита от надраскване и неплъзгащи текстура, която предпазва от пръстови отпечатъци, което го прави удобен в ръката си. Ултра тънък калъф за мобилен телефон.Защитен калъф-награда за телефон, седалките-книжки за телефони. Магнитна закопчалка леко и сигурно, държите всичките си ценни вещи на място.Дизайн на чантата : съвместима с кожен калъф-чанта Xiaomi 13.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория