.

.

New
Калъф за телефон XueXiang, Съвместим с Oppo Realme 9 i/A36/A76/A96, една Чанта-портфейл със собственик на кредитната карта, калъф от мека изкуствена кожа премиум-клас, устойчив на у?

Калъф за телефон XueXiang, Съвместим с Oppo Realme 9 i/A36/A76/A96, една Чанта-портфейл със собственик на кредитната карта, калъф от мека изкуствена кожа премиум-клас, устойчив на удари калъф с магнитна закопчалка,

BGN 1.67

Налично
Налично

Здрава поставка предоставя няколко ъгли на видимост, за да изберете най-удобният начин✔ Изработен от луксозна изкуствена кожа + вътрешна обвивка от TPU, кожена повърхност е устойчива на надраскване и пръстови отпечатъци.Многофункционален клатч + калъфче за телефон в едно. моля, проверете модела на своята практика. 【Отделения за карти и каишка за китката】 За Oppo Realme 9 i/A36/A76/A96 калъф включва 4 притежателя за карти + 1 държач за фотокарточек + 1 отделение за пари, в която без проблем може да се съхранява документ за самоличност, кредитни карти, шофьорска книжка, банкноти, монети и малко пари. 【Съвместими модели】 е Съвместима само с Oppo Realme 9 i/A36/A76/A96, не е съвместима с други устройства.✔ Поставка за влакчета.Обвивка, сигурно цвят поставили на портфейла, няма да падне от чантата, която позволява безгрижно стискане на този калъф за чантата си. Многослоен материал осигурява многослойна защита от прах, надраскване или сътресения.С подвижна каишка за съвсем малък, осигуряващ допълнителен начин на захващане. 【Вътрешна обвивка телефон от премиум-клас, изработена от гъвкаво tpu, лесно се инсталира и е отстранена, не надраскване на вашият скъп мобилен телефон.Какво е включено в комплекта : 1x калъф за чантата си 1x въжета за китките Услуга на продажба : По всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се погрижим за това по подходящ начин, съвместим с вас и ще ви дадем задоволителен отговор.Характеристика : ✔ Този уникален дизайн включва в себе си 4 притежателя за карти + 1 държач за фотокарточек + 1 брой за брой, по-голям капацитет, но не прекалено тромави, съвместима с жени, с каишка на китката, също е много удобно при пазаруване, може да се носи и ръчно.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория