.

.

New
Калъф Foluu за Мото G Power 2021, флип-надолу капак-Благо, Портфейл с Магнитна Закопчалка, Отделение за карти, Титуляр на пари в брой, Поставка за крака, Прозрачна предна час?

Калъф Foluu за Мото G Power 2021, флип-надолу капак-Благо, Портфейл с Магнитна Закопчалка, Отделение за карти, Титуляр на пари в брой, Поставка за крака, Прозрачна предна част от TPU, устойчив на удари Защитен Калъф

BGN 4.40

Налично
Налично

Нашият екип за обслужване на клиенти с радост, и на всяка заявка или въпроси, моля не се колебайте да се свържете с насНие ще ви изпратим друг нов калъф безплатно или ще възстановим парите ви напълно.【Съвместимост】 : Проектиран за перфектен монтаж само с Motorola Moto G Power 2021.Издигнати первази държат на екран от контакт с повърхности, когато той е поставен с лицето надолу. - Носете със себе си документ за самоличност, кредитни или дебитни карти, монети и пари в брой, не взе със себе си портфейл.Всички взаимодействие с клиенти ще се извършва професионално и разумно.Тънък, лек корпус ви позволява удобно да го носите на пътя. √ Многофункционален калъф-книжка с панти капак, не само защитава вашия мобилен телефон, но и разработен от 3 * слотове за карти и 1 * отделение за пари в брой.Той се различава прост дизайн и финес, а също така осигурява отлична защита за вашия телефон Motorola Moto G Power 2021. √ Изработена от материал, защита на околната среда, меко TPU и холщового дневник.Ние сме винаги на ваше разположение!.Ултра тънък калъф-награда за намаляване на обема и теглото. √ Благодарение на дизайн с регулируема функция на трета предаване, поставяйте телефона така, както искате. 【Стила на чантата】 : Вграден слот за карти 3 * и слот за брой 1 *, вие можете да поставите в калъф с 3 карти и малко пари. 【Защита DURABL】 : Изработен е от висококачествен синтетичен мек плат.Поставка за крака. Наситен цвят и качествено изпълнена.Материал и дизайн √ Съвместимост : Съвместим с Motorola Moto G Power 2021.В калъф може да се постави карта и малко пари.Гъвкав вътрешен материал TPU осигурява добра защита на вашето устройство, за да защити вашият телефон от надраскване, удари, удари, мръсотия, ежедневно износване.Дайте да ви съвсем друг вид в сравнение с други чехлами на пазара.Калъф за Motorola Moto G Power 2021 за Foluu Foluu е посветена на философия на дизайна, популяризирующей елегантност, превъзходно качество на изработка и прост, но в класически стил.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория