.

.

New
FOMIYES 6 бр. Стяга под формата на Птицечовка, Мрамор Страничната Скоба, Перлени Игли за Коса, Перлена Диадема, Фиба За Стайлинг на Коса, Щипки за коса от Крокодилска кож?

FOMIYES 6 бр. Стяга под формата на Птицечовка, Мрамор Страничната Скоба, Перлени Игли за Коса, Перлена Диадема, Фиба За Стайлинг на Коса, Щипки за коса от Крокодилска кожа, Щипки за коса От Смола, Дамски Шнола, Здрава

BGN 2.33

Налично
Налично

Щипки за коса : Уникален дизайн, по-атрактивни, за да се носи в различни ситуацииИнформация за стоки Набор от Щипки за коса заколок за коса може да се използва като украса за сватби, партита, ежедневието, за среща или за довиждане. - Размер : 6,5x1,1x1,8 см / 2,55x0,43x0,7 инча фиби. - Уникален дизайн, по-привлекателен за носене в различни ситуации на заколках за тънка коса.Щипки за коса : Уникален дизайн, по-атрактивни, за да се носи в различни ситуации.Акрилни фиби : Нежен външен вид, изискана изработка на производство и трайно ползване.щипки за коса от кожа на алигатор Този набор от заколок за коса с креативен дизайн ще привлече повече внимание.Щипки за коса, за жени : Изработени от материали, годни за продължителна употреба.Аксесоари за коса : Красив и елегантен външен вид може да се комбинира с вашите различни нарядами, правейки ви по-атрактивни.Щипки за коса, за жени : Изработени от материали, годни за продължителна употреба. - Ти ще се открояват с тази заколкой за коса.Щипки за коса за тънка коса : Нежен външен вид и изключителна изработка на производство, трайно използване.Аксесоари за коса : Красив и елегантен външен вид може да се комбинира с вашите различни нарядами, правейки ви по-атрактивни. - Материал : Акрил аксесоари за къса коса за жени.Прекрасен подарък за вашите приятели и близки на Здрава шнола за коса.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория