.

.

New
Щипки за коса PAPARELA 12 бр., Щипки за подреждане, Нескользящие Щипки за коса с Утиным Клюн за Тънки Гъста Коса, Щипки за коса за грим, Професионални Салонные Големи щипк?

Щипки за коса PAPARELA 12 бр., Щипки за подреждане, Нескользящие Щипки за коса с Утиным Клюн за Тънки Гъста Коса, Щипки за коса за грим, Професионални Салонные Големи щипки за коса (4 цвята 3.1 инча)

BGN 0.67

Налично
Налично

Освен това, тази шнола също така служи като средство за грижа за бретон при измиване на лицето, нанасяне на грим, работа или спортувате【Размер】 Дължина заколок за коса е 3,1 инча, това е среден размер за тънка и гъста коса.Шнола за коса стайлинг е направена от висококачествен КОМПЮТЪР и метал, който е лек и траен в употреба, както и меки ръбове предпазват кожата на главата от механични повреди.По този начин, функцията на тази фиби за коса са много широки. 【Широко приложение】 Матирани заколку за коса можете да използвате маша, изправяне, подстригване или боядисване на коса, когато вие или вашият стилист укладываете и секете косата. 【Нескользящая без гънки】Извит външен вид е проектиран по такъв начин, че да се адаптират към особеностите на косата. 【Лесна употреба】 Тази шнола за подреждане има завои, които са добре и гладко облегают кожата на главата; шипа фиби "утконос" малки и плътни, тя не само задържа косата, но и не оставя бръчки, и много лесно се режат.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория