.

.

New
Слънчеви очила за Кучета и котки, Модни Слънчеви очила цветенце с Лък на Главата, Летни Плажни Слънчеви Очила за Кучета, Сладко Куче, Котка, Cosplay, Костюм за Парти, Под?

Слънчеви очила за Кучета и котки, Модни Слънчеви очила цветенце с Лък на Главата, Летни Плажни Слънчеви Очила за Кучета, Сладко Куче, Котка, Cosplay, Костюм за Парти, Подпори за Фотосесии (Розов)

BGN 3.31

Налично
Налично

Удобен в чорап, сладък дизайн прави вашия домашен любимец по-скъпИдеален за подпори на филма, игри за обличане, cosplay, тематични партита, cosplay, модата и още много други.Изработен е от висококачествен памук и полиестер, пластмаса, лек и приятен.Подходящ за разходки, плаж, пътуване и т.Характеристика : лек, красив. * превръзка на главата за домашни любимци. * Слънчеви очила за домашни любимци и 1 бр.Удобен в чорап, сладък дизайн прави вашия домашен любимец по-скъп. * Слънчеви очила за домашни любимци и 1 бр., Опаковка : 1 бр.Подходящ за разходки, плаж, пътуване и т.Цвят : жълто, зелено, синьо, бяло, лилаво, розово. * Слънчеви очила за домашни любимци и 1 бр., Опаковка : 1 бр.Изработен е от висококачествен памук и полиестер, пластмаса, лек и приятен.Идеален за подпори на филма, игри за обличане, cosplay, тематични партита, cosplay, модата и още много други. * превръзка на главата за домашни любимци.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория