.

.

New
Калъф Tortoise Airpods Pro - Защитен Твърд калъф от естествена кожа, Преносим и устойчив на удари за жени и Момичета, с брелком за Apple Airpods Pro, калъф за зареждане (Бод/Костенурка

Калъф Tortoise Airpods Pro - Защитен Твърд калъф от естествена кожа, Преносим и устойчив на удари за жени и Момичета, с брелком за Apple Airpods Pro, калъф за зареждане (Бод/Костенурка)

BGN 34.36

Налично
Налично

, Подходящ за всякакъв повод, за да дарят този калъф Airpods Pro със сладък персонализирани покритие!Или защо да не се поглезите симпатичен аксесоар Airpods ProИдеален за подаръци за Свети Валентин, ден на майката, ден на бащата, рождени дни, Коледа, сватби и т.Вземете със себе си Airpods за всякакви дейности на открито (бягане, езда, риболов и т. [Гаранция 3 месеца] Ние ви гарантираме най-доброто качество, като предлага гаранция 3 месеца.Прилепен към чехлу за зареждане pro.Калъф Airpod Pro, Твърд Защитен калъф за носене, устойчив на удари калъф за жени и Момичета, с брелком за Apple Air Pods pro, калъф за зареждане 2019 (Бод/Костенурка). Това е идеален подарък за всеки повод. [Пълна защита] Напълно затворена конструкция защитава вашите Apple Air Pods Pro. [Пълен достъп] Точен отвор осигурява лесен достъп до порта за зареждане. Предпазва вашето устройство от наранявания и драскотини, е с гладко покритие, което не се отстранява при ежедневна употреба.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория