.

.

New
Силиконов калъф за стилус Lenovo Xiaoxin Pad/Pad Pro, в два цвята Защитен калъф от кожа, Нескользящий на притежателя, с гладка дръжка, която е Съвместима с Lenovo Precision Pen 2 (лилаво)

Силиконов калъф за стилус Lenovo Xiaoxin Pad/Pad Pro, в два цвята Защитен калъф от кожа, Нескользящий на притежателя, с гладка дръжка, която е Съвместима с Lenovo Precision Pen 2 (лилаво)

BGN 1.67

Налично
Налично

Високото качество се предлага с пълна силиконов материал.Уникален творчески подход и красив външен вид, давайки ви най-класически опит на писане.Идеален за равновесие, комфорт, издръжливост и лекота на използване. 30-дневна гаранция за връщане на 100% от парите и 12-месечна гаранция подмяна.Двуцветен дизайн идеален за деца и възрастни, идеален подарък за вашето семейство или приятели. 【Инсталиране на】 Лесно да инсталирате молив в гильзу, бавно натискане на молив, а след това затворете капачката.(С изключение на Galaxy Tab с защитен калъф). 【Съвместимост】 Този калъф е предназначен само за стилуса Lenovo Xiaoxin Pad/Pad Pro. 【Уникален дизайн на външния вид на】 Отделен разход дизайн на своята практика за стилуса Lenovo Xiaoxin Pad / Pad Pro, чиито дизайн е заимстван от класически молив, може да ви донесе едно ново вдъхновение за персонализация на външния вид на вашата писалка S6 Lite.Ултра тънък дизайн отвън страна не се отразява на магнитна зареждане. 【Материал ПРЕМИУМ-клас】 е Изработен от висококачествен силикон за подобряване на съединител, е идеално защитава вашата дръжка от надраскване, удари, прах и случайни повреди.Съвместимост : Специално проектиран за стилуса Lenovo Xiaoxin Pad /Pad Pro, предпазва вашето перо от удари, драскотини и случайни капки. 【Инсталиране на】 Лесно да инсталирате молив в гильзу, бавно натискане на молив, а след това затворете капачката.Уникален творчески подход и красив външен вид, давайки ви най-класически опит на писане. 30-дневна гаранция за връщане на 100% от парите и 12-месечна гаранция подмяна.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория