.

.

New
Wonzir е Съвместим с iPad Mini 6th (8,3 инча) Case 2021 с държач за моливи, удобно магнитно затваряне, противоударным калъф с прозрачен заден панел [Поддръжка за безжично зареждане

Wonzir е Съвместим с iPad Mini 6th (8,3 инча) Case 2021 с държач за моливи, удобно магнитно затваряне, противоударным калъф с прозрачен заден панел [Поддръжка за безжично зареждане на моливи, 2-то поколение] (син)

BGN 0.67

Налично
Налично

Предпазва и удължава живота на батерията [Свободни ъгли за ръце] Трайно магнитно връзка за изграждане на устойчива поставка за гледане на i Pad mini 6-то поколение.Предпазва и удължава живота на батерията. [Автоматично събуждане / приспиване] Автоматично се събужда или превежда таблет в икономичен режим при отваряне или затваряне на капака. [Пълна защита] Здрава предна капачка от полиуретан и дебели броня, с меки ръбове осигуряват пълна защита на корпуса от надраскване, удари, падания и соударений, а също така позволяват да се види икона на Apple чрез прозрачни матирани задния капак на КОМПЮТЪРА.За да отговори на вашите нужди при сърфиране и набор на текст са предвидени два режима на преглед. [Съвместимост с Apple Молив] Поддържа връзка Apple Pencil 2-ро поколение на вашия i Pad Mini 6-то поколение, с помощта на магнит за свързване и зареждане, без да махате калъф. [Съвместимост с Apple Молив] Поддържа връзка Apple Pencil 2-ро поколение на вашия i Pad Mini 6-то поколение, с помощта на магнит за свързване и зареждане, без да махате калъф.За да отговори на вашите нужди при сърфиране и набор на текст са предвидени два режима на преглед. [Пълна защита] Здрава предна капачка от полиуретан и дебели броня, с меки ръбове осигуряват пълна защита на корпуса от надраскване, удари, падания и соударений, а също така позволяват да се види икона на Apple чрез прозрачни матирани задния капак на КОМПЮТЪРА.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория