.

.

New
Поставка за гейминг слушалки IFYOO RGB с 2 USB-порта, Планина за игрални слушалки за PC, Xbox One, PS4, ключ, стойка за слушалки, Отличен за игри станции, Модни Аксесоари за настол?

Поставка за гейминг слушалки IFYOO RGB с 2 USB-порта, Планина за игрални слушалки за PC, Xbox One, PS4, ключ, стойка за слушалки, Отличен за игри станции, Модни Аксесоари за настолни геймъри, бял

BGN 3.33

Налично
Налично

【Покажете своята слушалки】 Елегантен дизайн в минималистичном стил - най-добрият начин да се докаже слушалки и украсяват вашия работен плот 【Безпроблемно сервизно обслужване】 : Гаранция 1 година 【Гъвкавост и trainability 】 Съвместимост с вашите слушалки с лента за глава, като игрални слушалки или слушалки за подобряване на производителността.С фино настроен на яркостта и плавна скорост, идеален за игри и / или подобряване на производителността. Водачът на автомобила не се нуждае.【Дома за вашите слушалки】 Поставка за слушалки IFYOO RGB ще ви помогне да създадете чиста и изящната атмосфера на вашия работен плот. 【Удобен USB hub】Поставка за слушалки с 2 порта USB 2. 【Изберете си играят цвят】 Има 3 динамични режима на осветление RGB : струящаяся дъга, цветно дишане, до 4 статични цвята.Здрава поставка за слушалки с противоскользящим дръжки подложка и утяжеленным основание.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория