.

.

New
Слушалки STOBOK Слушалки USB c Слушалки Безжични Слушалки USB Слушалки с микрофон С Шумопотискане Слушалките с Шумопотискане Детска Слушалки USB леки Слушалки за КОМПЮТЪ?

Слушалки STOBOK Слушалки USB c Слушалки Безжични Слушалки USB Слушалки с микрофон С Шумопотискане Слушалките с Шумопотискане Детска Слушалки USB леки Слушалки за КОМПЮТЪР Слушалки за обслужване на клиенти Черен USB

BGN 2.00

Налично
Налично

Слушалки за call center : Изработени от висококачествени материали, износостойкая и подходяща за работа в рамките на определен период от време - Широк спектър от приложения, което е от полза за повишаване на ефективността на работата на практикуващи телефонна връзка жични слушалките с шумопотискане. -Цвят : черен Слушалки за обслужване на клиенти по телефона - Лека и компактна, лесна и бърза за използване компютърни слушалки.Жични слушалките с шумопотискане : Добре полирани и няма да навредят на вашите ръце при.Компютърна стерео слушалки - избор за приятели. - Най-лесният и щедър външния вид на USB слушалки.Слушалки за лаптоп : висока яснота на гласа.стерео слушалки от кабелна материал, който може да осигури тяхната издръжливост и практичност.Офис кабелни слушалки : Прост и щедър външен дизайн.USB офис микрофон : Изработен е от здрав материал. - Изработени от трайни материали, USB слушалки за обслужване на клиенти. - Добре полирани и няма да навреди на ръцете при използване на леки слушалки за КОМПЮТЪР.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория