.

.

New
Кабел Miaeueu Линк, на 20 метра Съвместим с Oculus/Meta Quest 2/Pro, с найлонов оплеткой, USB 3.2 Type A-C, Дълъг Кабел, Аксесоари за игрови КОМПЮТЪР с виртуална слушалки/Steam VR, Кабел за зар?

Кабел Miaeueu Линк, на 20 метра Съвместим с Oculus/Meta Quest 2/Pro, с найлонов оплеткой, USB 3.2 Type A-C, Дълъг Кабел, Аксесоари за игрови КОМПЮТЪР с виртуална слушалки/Steam VR, Кабел за зареждане на Високоскоростен

BGN 14.16

Налично
Налично

2 Отидете на oculus.Какво мога да направя, ако моят кабел е свързан неуспешно?.По-малко ограничения и по-забавно. Моля, уверете се, че графичен процесор на вашия КОМПЮТЪР се поддържа, преди да купите!.Ако Линк не работи, моля, излезте от приложението Oculus и повторете влезте в системата, или изключете виртуалната слушалки Oculus Quest 2 и рестартирайте компютъра. [Здрав материал] Кабел Miaeueu линк за oculus е изработен от алуминиева сплав с найлон оплеткой, че да дава добра гъвкавост, устойчивост на разтягане и абразия, той по-лесно обикновен кабел и предотвратява образуването на деформации по кабел. Опитайте да рестартирате компютъра. 【ТРЯБВА да ЗНАЕТЕ】 Моля, използвайте съвместим графичен процесор и надграждане на приложение на вашия КОМПЮТЪР и операционната система на вашия Oculus Quest 2 до последната версия. Уверете се, че кабелът е свързан към жилища порта USB 3. [Увеличете дължина 20 фута] - Този 20-крак кабел за quest 2 е достатъчно дълъг, за да можете свободно да се движите и дотягиваться до цялото игрово пространство, което ви позволява да играете игри с размерите на стая, без да се притеснявате за това, че потянете за кабел.Изберете "Enable". Преди употреба задължително фиксирайте кабела на виртуална реалност в Quest или Quest 2 с помощта на кабелни превръзки.0 и е свързан директно към вашия компютър, без допълнителни адаптери.Изберете "Изключване". (Повечето графични процесори на Nvidia от серията 970 и по-горе са съвместими, тъй като и графични процесори на AMD от серията 400 и по-горе). [Дизайн на пристанището под прав ъгъл от 90 градуса] - Port Type-C представлява висококачествени пристанища L-образна форма, отлитые под налягане, за намаляване на огъване в рамките на по-дълъг срок на експлоатация и предотвратяване образуването на препятствия. Трябва да видите изскачащ прозорец за достъп до данни. [Високоскоростен пренос на данни] - Интерфейсен кабел за USB 3. Изключете Въздушна връзка. Проверете дали видео карта изискванията на Fatorm Линк. Включете глава USB-кабел за порт съвместим КОМПЮТЪР, след това включете край на USB-C порт за зареждане Quest 2. Актуализирайте софтуера на Oculus до последната версия.2 Gen 1 A-C поддържа предаване на данни със скорост 5 Gbit / s, което означава, че потребителите няма да изпитват закъснения при възпроизвеждане на игри, виртуална реалност с обвързването, осигурявайки по-плавен геймплей.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория