.

.

New
Кана за сметана BIENKA Стъклена Кафеена чаша за Концентрат със Скалата, Творчески Кана за Приготвяне на Кафе, мляко и Сметана с Дръжка, Стомни за Сметана, Кана за смета?

Кана за сметана BIENKA Стъклена Кафеена чаша за Концентрат със Скалата, Творчески Кана за Приготвяне на Кафе, мляко и Сметана с Дръжка, Стомни за Сметана, Кана за сметана

BGN 0.33

Налично
Налично

Изработен от висококачествен стъклен материал, на повърхността на чашата с ясна скалата за измерване Размери : Диаметър на чаша 2,36 инча, височина : 2,36 инча.Многократно използване : най-Добрите комплекти за приготвяне на кафе и чай, добро настроение, за да се наслаждавате на следобедния си чай. Термостойкая дръжка запазва ръката си на хладно, му е лесно да се заеме и да се излее, и да не се чувстват печене на ръцете при приготвянето на големи количества кафе лате. Преди покупка, моля, проверете цвета и размера. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено, изпращаме в рамките на 1-3 дни, за очаквания час на пристигането си е 9-15 дни. Размери : Диаметър на чаша 2,36 инча, височина : 2,36 инча.Обемът е около 100 мл.Име на продукта : Кана за разбиване на Материала на продукта : стъкло, Брой : 1. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря.Също така може да се използва за подаване на сладко, подправки и сосове. Изработен от висококачествен стъклен материал, на повърхността на чашата с ясна скалата за измерване.Многократно използване : най-Добрите комплекти за приготвяне на кафе и чай, добро настроение, за да се наслаждавате на следобедния си чай.BIENKASuitable Size: добре се съчетава с посуда от всякакъв цвят и сервировкой маса, както и фантастично, прекрасно във всяка обстановка.Използването на няколко места : чудесно за следобеден чай, са поканени вечери, светски събирания, Коледа, сватби и други важни празници. безопасна и удобна за използване. Специален дизайн и чучур без капки ви позволяват да създадете свои собствени произведения на изкуството, бавно и точно налива, за да не прилипало, без елементарно е идеален за лате арт.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория